Mirki niech mi ktoś proszę wyjaśni jak to jest z tym wchodzeniem na główną i zakopywaniem bo po tylu latach dalej nie rozumiem. Miałem znalezisko ze 116 wykopami i 78 zakopami pod którym toczyła się naprawdę gorąca dyskusja. Sądziłem że jeszcze powisi w wykopalisku jakiś czas bo upłynęło dopiero 3 godziny od dodania. Wchodze w wykopalisko/wykopywane, znikło. Ozazuje się że zakopane ¯_(ツ)_/¯ Nie chcę od razu kręcić Małysza bo widocznie czegoś nie wiem. #wykop #moderacjacontent
@ku2yn: Tzn. mogłeś mieć takie wrażenie, bo ktoś doda znalezisko późno wieczorem danego dnia, Ty je widzisz i tego dnia i następnego np. tuż przed upływem 24 h i wydawać się może, że to dwa dni.
Jeżeli to prawda to już rozumiem dlaczego niektórzy zakopują w ten sposób żeczy które są oczywistą prawdą ( np >na nagraniu widać zdażenie a ktoś twierdzi że to info. nieprawdziwa)
Nie mówie tu o przypadkach gdzie tytuł lub opis był przekłamany
nie widziałem znaleziska pokazuje ci tylko, że coś co dla ciebie może być niesłusznym użyciem "informacja nieprawdziwa" dla kogoś kto zakopywał może być
@ZaQ_1 ehhh, rozumiem Cię ale są takie przypadki kiedy widać że ktoś to zrobił specjalnie. Nawet nie w tematach politycznych. Np ktoś dodał typowy duplikat całkowicie potwierdzonego info. Wszyscy zakopują za duplikat i nagle wyskakuje ktoś z info. nieprawdziwa. Wiadomo że część z tego to misclick.
@strachu8: jako normalny użytkownik Ci odpowiadam: to wszystko było gdzieś w niezliczonych dyskusjach z administracją na mirko. Nie pamiętam, żeby ktoś to zebrał do kupy i wrzucił.
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
Nie chcę od razu kręcić Małysza bo widocznie czegoś nie wiem.
#wykop #moderacjacontent
źródło: comment_X2Zuk2BSIV3ieGwHGI4CV3qXQJiTBWWl.jpg
PobierzZawołam jeszcze @ku2yn
źródło: comment_xhAVARNylV8pccjOrGwc22x1Q2fpw551.jpg
Pobierznie widziałem znaleziska pokazuje ci tylko, że coś co dla ciebie może być niesłusznym użyciem "informacja nieprawdziwa" dla kogoś kto zakopywał może być
źródło: comment_ZOGjnHjImkHuy8XDTSNszotT2YwyzFdf.jpg
Pobierz