Wpis z mikrobloga

Mirki niech mi ktoś proszę wyjaśni jak to jest z tym wchodzeniem na główną i zakopywaniem bo po tylu latach dalej nie rozumiem. Miałem znalezisko ze 116 wykopami i 78 zakopami pod którym toczyła się naprawdę gorąca dyskusja. Sądziłem że jeszcze powisi w wykopalisku jakiś czas bo upłynęło dopiero 3 godziny od dodania. Wchodze w wykopalisko/wykopywane, znikło. Ozazuje się że zakopane ¯_(ツ)_/¯
Nie chcę od razu kręcić Małysza bo widocznie czegoś nie wiem.
#wykop #moderacjacontent
strachu8 - Mirki niech mi ktoś proszę wyjaśni jak to jest z tym wchodzeniem na główną...

źródło: comment_X2Zuk2BSIV3ieGwHGI4CV3qXQJiTBWWl.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ku2yn: Tzn. mogłeś mieć takie wrażenie, bo ktoś doda znalezisko późno wieczorem danego dnia, Ty je widzisz i tego dnia i następnego np. tuż przed upływem 24 h i wydawać się może, że to dwa dni.
  • Odpowiedz
@strachu8: chodzi mi o ten post

Jeżeli to prawda to już rozumiem dlaczego niektórzy zakopują w ten sposób żeczy które są oczywistą prawdą ( np >na nagraniu widać zdażenie a ktoś twierdzi że to info. nieprawdziwa)

Nie mówie tu o przypadkach gdzie tytuł lub opis był przekłamany

nie widziałem znaleziska pokazuje ci tylko, że coś co dla ciebie może być niesłusznym użyciem "informacja nieprawdziwa" dla kogoś kto zakopywał może być
  • Odpowiedz
  • 0
@ZaQ_1 ehhh, rozumiem Cię ale są takie przypadki kiedy widać że ktoś to zrobił specjalnie. Nawet nie w tematach politycznych. Np ktoś dodał typowy duplikat całkowicie potwierdzonego info. Wszyscy zakopują za duplikat i nagle wyskakuje ktoś z info. nieprawdziwa. Wiadomo że część z tego to misclick.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tamerlan a czy normalny użytkownik może się dowiedzieć czegoś więcej? Można o tym gdzieś poczytać? Jakaś tabela żeby człowiek wiedział jak to działa?
  • Odpowiedz
@strachu8: jako normalny użytkownik Ci odpowiadam: to wszystko było gdzieś w niezliczonych dyskusjach z administracją na mirko. Nie pamiętam, żeby ktoś to zebrał do kupy i wrzucił.
  • Odpowiedz