Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
źródło: temp_file7652233859980855387
Pobierz
incar +92
znane "aktywistki" z granicy podczas wizyty policji wyciągają kartę rasizmu, nie wiem dlaczego ale podniosło mi to cukier niebezpiecznie.
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja

Nie chcę od razu kręcić Małysza bo widocznie czegoś nie wiem.
#wykop #moderacjacontent
źródło: comment_X2Zuk2BSIV3ieGwHGI4CV3qXQJiTBWWl.jpg
Pobierz@strachu8: no troche dużo
Ale to może być urban legend ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@strachu8: dalej za dużo zakopów i za mało wykopów
https://www.wykop.pl/najczesciej-zadawane-pytania/
A co lub kto określa kiedy jest "duża ilość zakopów"? I po jakim czasie następyje ta weryfikacja?
@strachu8: Algorytm ¯\_(ツ)_/¯ Jedyne w co ingeruje administracja, a nie moderacja (i to kiedyś, nie wiem jak teraz), to progi ilości wykopów dla danej kategorii znaleziska żeby weszło na główną. Kiedyś te naukowe miały trochę lepiej niż np. o islamie i imigrantach.
Żartuję. Dzięki za info, zakończmy na tym.
"Silnoręki, dowiedz się jaki to algorytm i porozmawiaj z nim po swojemu"
Nie mówie tu o przypadkach gdzie tytuł lub opis był przekłamany