Wpis z mikrobloga

@akado: to nie przekłada winy całkiem na jego stronę. dalej facet mu wymusił pierszeństwo. tyle że obaj mieli prawie 2 razy czasu mniej na reakcję, niż powinni mieć z powodu prędkości oskarek89. Do tego wydłużona droga zatrzymania z powodu prędkości... Tego dało się uniknąć, wystarczyło jechać przepisami a nie z---------ć. Będzie argument dla ubezpieczyciela.
  • Odpowiedz
Nawet jakbym teraz chciał sprzedać to już nikt nie weźmie po biciu

@Oskarek89:
Dlaczego? Po prostu tego nie zatajaj, pokazuj od razu zdjęcia i pisz jaka była sytuacja, wszystko robione w ASO. Nikt by nie wziął jakby przyjechali z miernikami a ty byś nie wspomniał co tam się stało
  • Odpowiedz
@romo86: wziął, jedynie był zły na tego przed nim że zielone światło a ten stoi, autobus mnie trochę zasłonił i pewnie nie widział

@Oskarek89: Beka z takich Januszy, co nie mogą 2 sekund zaczekać, aż ktoś pojedzie. Jak żyć, będąc takim frustratem?
  • Odpowiedz
@Oskarek89: szkoda auta stary, typ ewidentnie z----ł przekraczając ciągła przed światłami, pewnie nawet nie zerknął w lusterko bo nie uwierzę, że autobus zasłonił cię całego
i nie z---------j tyle jak wieziesz żonę

• Odpowiedz
@Oskarek89: Jak ja nie trawię tych melepet, co nagle im się uwidzi że chcą gdzie indziej jednak jechać. W---------ą ci się tuż przed rozjazdem przed, albo robią coś takiego jak ten na filmiku...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 126
@pilot1123: Jak ja miałem wypadek to też mi tu mówili i liczyli, że jechałem tysiąc na godzinę. I jeszcze mieli pretensje, że wyprzedzałem samochody z prawego pasa lewym i że odbiłem w prawo zamiast wziąć człowieka centralnie na maskę, kiedy doskonale wiedziałem co mam po prawej stronie. ( ͡º ͜ʖ͡º) Jak to @cactooos stwierdził, a @emcter wcześniej opisał - typowy Wykop jest typowy.
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: tamte obliczenia zrobiłem na szybko, po bliższym spojrzeniu faktycznie średnia prędkość wynosi jakieś 75-76km/h, no i jego licznik na pewno wskazywał ponad 80km/h bo liczniki zawsze odrobinę przekłamują, więc te "nie miałem nawet 70" to trochę przesada, zwłaszcza że ograniczenie do 50km/h
  • Odpowiedz