Wpis z mikrobloga

@DAMONSTER: Poprzez reklamowanie uważasz, że cieniutko stoją? Pewnie Lewandowski też cienko ciągnie, skoro reklamuje Gillette, nie? Zamiast oglądać patologie byś się zainteresował jak działa marketing czy coś.
  • Odpowiedz
@DAMONSTER: Szkoła też by się przydała, bo widząc te przecinki aż oczy bolą. Od razu widać z kim się rozmawia gdy jedyną argumentacje jaką osoba stosuje to obraza personalna. Nie "stalkowałem" ciebie, tylko zobaczyłem popularne tagi, bo ktoś z odrobiną oleju w głowie by takich pierdół nie wypisywał, oczywiście wcale się nie zdziwiłem.
  • Odpowiedz
@Nagor: teraz oni sobie pozwalają na memowanie, bo to taki niby śmieszny żart z tym Orange. A firma w------e bo się rozniosła reklama i już zawsze będa te nawiązania. Uchodzi mu to.
  • Odpowiedz
@ldldld3:

@DAMONSTER: Poprzez reklamowanie uważasz, że cieniutko stoją? Pewnie Lewandowski też cienko ciągnie, skoro reklamuje Gillette, nie? Zamiast oglądać patologie byś się zainteresował jak działa marketing czy coś.

Czy ty właśnie porównałeś jednego z najlepszych piłkarzy na świecie do jakiegos dzieciaka co gra w gry komputerowe? Masz ty mózg? xD
  • Odpowiedz