Aktywne Wpisy

moll +79
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Poziom juniorski, technologia dowolna #backend #webdev. Tym razem nieco podnosimy poziom. Rekomendowany czas: 2 dni.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i sugestie.
Zachęcam do nadsyłania zadań na pw! Pomoże to nam zbudować większą bazę wiedzy :)
Poprzednie zadania:
1. https://notehub.org/9pk10
---------------------
#rekrutacjepstrg - tag z zadaniami rekrutacyjnymi wzorowanymi na realnych zadaniach od polskich firm.
#programowanie
@AwizisieAkat: Akurat oni pewnie najszybciej sobie z tym poradzą, bo na algorytmach ich gnębią m.in. z grafów. Jak ktoś grafów nie widział przez 10 lat, to będę pod wrażeniem, że w ogóle pamięta o ich istnieniu :D.
@newbie_235235: Tak, dokładnie. Wyszukiwanie mocno przyspiesza, bo nie trzeba iterować po tablicy tras :P
Mnie tak też oszukano. Zgłosił się rekruter. Zrobiłem taska w dwa dni i cisza. Zadzwoniłem do firmy i się okazało że oni nic nie wiedzą o rekrutacji... Ciekawe czy jakieś konsekwencje wyciągnęli wobec tego gnojka.