Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 84
Mirko jest dobrze! Po 17stu latach przestałem palić! : D Tabex robi robotę jednak. Powiem Wam, że się tego w ogóle nie spodziewałem... w sensie, że "coś takiego" w ogóle działa o.O Efekty są eleganckie. Postanowiłem w ogóle nie palić, nie bawić się w ograniczanie i udało się. 3ci dzień bez fajka. Nie ciągnie mnie zbytnio tylko zostały nawyki jak przerwa w pracy czy podobne. Zajmuję się wtedy czymś innym. Takie tylko ifgo z rana zostawiam i zachęcam palaczy do uporania się z nałogiem :)
#rzucaniepalenia #chwalesie #dziendobry
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedziel: na tym etapie jeszcze nie ma co gratulowac, wiec powodzenia zycze! U mnie 131 dzien po 10 latach palenia (pod koniec paczka dziennie). IMO najgorzej jest po odstawieniu desmoxanu i przy odczuwaniu silnych emocji. Niestety nawet po tych 4 miesiacach bardzo czesto chce sie jarac.
  • Odpowiedz
@Niedziel: Próbowałem jednego i drugiego. Po obydwu miałem jazdy. Obydwa leki mają listę nieporządanych działań ubocznych nie obejmującą chyba tylko samozapłonu, więc mnie to nie dziwi.
  • Odpowiedz
  • 0
@dutrasilva: Dla mnie to jest sukces bo moglem nie miec na jedzenie pieniedzy, a fajki musialem kupic. To dobry poczatek. Pamietam poprzednie proby gdzie r------------m otoczenie i terroryzowalem zone :p
  • Odpowiedz
  • 0
Nie ma za co Mirek ;) u mnie 34 dzien bez. Tabexu zjadlem tylko 2,5 blistrow. Reszta czeka na zone :p No i w sumie po tygodniu juz mijalem niechcacy godziny brania.
  • Odpowiedz