Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 84
Mirko jest dobrze! Po 17stu latach przestałem palić! : D Tabex robi robotę jednak. Powiem Wam, że się tego w ogóle nie spodziewałem... w sensie, że "coś takiego" w ogóle działa o.O Efekty są eleganckie. Postanowiłem w ogóle nie palić, nie bawić się w ograniczanie i udało się. 3ci dzień bez fajka. Nie ciągnie mnie zbytnio tylko zostały nawyki jak przerwa w pracy czy podobne. Zajmuję się wtedy czymś innym. Takie tylko ifgo z rana zostawiam i zachęcam palaczy do uporania się z nałogiem :)
#rzucaniepalenia #chwalesie #dziendobry
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HolyToiletPaper pomaga. Wyłącza chemiczne skutki odstawienia nikotyny. Jakby ktoś przełącznik wcisnął. Pozostawis Cie na czysto z samymi nawykami. Dosyć szybko organizm przestaje się domagać. Stoisz na przystanku nie chce Ci się palić ale chyba wypada przecież zawsze tsk robiłeś. I tak człowiek biję się z myślami.
  • Odpowiedz
@Niedziel: pamiętam opowiadania ojca jak rzucał palenie, że najgorszy bez papierosa był drugi rok. Dopiero po dwóch latach poczuł, że naprawdę jest wolny. A wielu znam takich, co rzucali i chwalili się, że nie palą od tygodnia, od dwóch tygodni czy od miesiąca ciesząc się, że udało im się rzucić. Poza naprawdę pojedynczymi przypadkami wszyscy znów palą. Także powodzenia i życzę wytrwałości, natomiast zawołaj za minimum rok jeśli faktycznie wtedy
  • Odpowiedz
@Niedziel: @Lipathor: gratulacje i się czymcie twardo, drugie miesiąc nie palę.
@HolyToiletPaper: daje radę, ale trzeba też na prawdę chcieć, ja 3x startowałem do rzucania przez ostatnie 2 lata, za każdym razem z jakimiś tabletkami, ale, że sam nie byłem przekonany, to olewałem, choć czułem, że mi się nie chce, no ale 1 przecież nie zaszkodzi, a teraz się zawzięłem i poszło.
  • Odpowiedz
teraz pytanie, czy nie uzaleznisz się od tego Tabexu

@07zglosSie: To jest niemożliwe, w tabexie nie ma nikotyny, za to powoduje efekty zbliżone do kaca. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek się od tego uzależnił.

pomaga. Wyłącza chemiczne skutki odstawienia
  • Odpowiedz