Wpis z mikrobloga

• 5
@Sholer nie ma to jak podbijać p--------o o równouprawnieniu do relacji międzyludzkich.
No ale skoro tak, to pewnie chętnie sobie wybierzesz wielka babę, wyższa, żeby się przy niej czuc bezpiecznie co?
Nie mogę mieć żadnych wymagan względem drugiej osoby bo przecież zaraz jestem wielka księżniczka, a jak niebieski chce mała blondyneczke to nikt kurde nie robi problemów xD
  • Odpowiedz
@coffeinaddict: wykopki mają spore problemy ze zrozumieniem nierówności płciowych, stąd te codzienne jęki na #zwiazki i #tinder o wzroście, wyglądzie, księżniczkach, konieczności starania się... zauważ że już ci tu ktoś zgłosił komentarz do moderatora xDD
  • Odpowiedz
@Wolowinka: Popieram zielonkę, a – jak widzisz – jestem różową. Strasznie głupie wydaje mi się uważanie kogoś za niemęskiego, bo nie napisze pierwszy. Mamy 2018 rok, uczymy się, pracujemy, nie dajemy sobie narzucić czyjejś woli – bo to wywalczyły nasze przodkinie i chętnie z tego korzystamy. Jest równouprawnienie, dlaczego więc tylko faceci powinni robić pierwszy krok, dlaczego tylko oni mają się starać i kombinować?
  • Odpowiedz
Jestes kolejna ksiezniczka co czeka na pajacyka co bedzie pajacowal a nie napisze ,,hej, co tam".

czy jak poznajesz nowa osobę to obchodzi Ciebie co tam u niej? Raczej będąc na tinderze chcemy się wiedzieć jaka jest a nie jakie ma właśnie samopoczucie...

@coffeinaddict: o ja p------e xD
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: masz sporo racji w tym co mówisz, ale jednak sraczka jakiej dostają wykopki na wieść o tym że jakaś różowa pierwsza nic nie zainicjuje to jednak gruba przesada :) jest to poniekąd uwarunkowane w naszych, z braku lepszego słowa powiem: obyczajach, i sam uważam że dobrze, żeby to się zaczęło zmieniać, ale no, nie można ludzi skreślać za to, że się tych obyczajów trzymają.
  • Odpowiedz
@coffeinaddict: spróbuj się uśmiechać do przystojnych facetów w miejscach publicznych. Na tinderze dużo zjebow i to że tam da radę cię wyciągnąć to nie znaczy że jest fajny, tylko że dał radę wyciągnąć na spotkanie też wiele innych i jesteś np. Na czwartek. Chociaż czytając twoje wpisy - wtorek, to max co może z ciebie być.
  • Odpowiedz
@coffeinaddict: ja mam tylko bekę bo dużo lasek zza granicy, choćby tej wschodniej jak ukrainki, rosjanki, a często też przyjezdne z norwegii, uk i innych regionów same zagadują, tylko w polsce takie księżniczki że <1% się odezwie jako pierwsza xD

nic do Ciebie nie mam, tak tylko wrzucam suchy fakt
  • Odpowiedz