Aktywne Wpisy
Krupier +252
Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno taczki. XD
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Viado +63
Tak sobie czytam te komentarze i nie dowierzam. Tusk pozatrudniał jakiś trolli na wykopie? Ludzie cieszą z ograniczenia wolności? Co się stało z tym portalem że zamienił się w lewacko-tuskowy ściek? Nie chcesz to nie kupuj na stacji dzbanie jeden z drugim, a nie na siłę chcesz uszczęśliwiać innych zakazami. Gdzieś czytałem, że spory zysk stacji paliw to właśnie alko, ciekawe cenę czego podniosą jak wejdzie ten zakaz ( ͡° ͜
Niewtajemniczonych zapraszam do pierwszego wpisu.
Dziś leniwy dzień, każdy potrzebuje czasami takiego. Wylezalem przeziębienie, prawie skończyłem czytać ksiazke. Będę medytował późno, bo na 17.00 jedziemy do znajomych.
Czasami lubię medytować w nocy przy otwartym balkonie, mieszkam w bardzo spokojnym miejscu,a powietrze pachnie już wiosną.
U mnie w pracy dosłownie wszyscy byli na zwolnieniu.
Ja postanowiłem w tym roku nie brać żadnych leków.
I mam się dobrze, lekki katar ustąpił.
Od siebie polecam mleko z kurkuma. Tzw. 'Zlote mleko'.
Od długiego czasu odżywiam się zdrowo i myślę, że to jeden z efektów.
Oczywiście brak alko i ruch robi swoje.
Jutro rano biegam, albo pompki i inne ćwiczenia.
Nie mogę się forsowac, bo chce iść na saune.
Jeżeli chodzi o samopoczucie to mam mętlik w głowie - odnośnie związku w którym jestem.
Kiedyś przyjdzie czas na oddzielny wpis.
Dzisiaj minął czwarty miesiąc bez mięsa.
Jedyny problem - jem za mało białka.
A nie chce pic tych chemicznych szejków.
Ktoś ma jakiś pomysł? Może ktoś z #mikrokoksy nie spożywa mięsa?
Alkoholu nie pije trochę dłużej, ale nie pamiętam dokładnej daty.
Wymyśliłem kiedyś pomysł na scenariusz filmowy.
I od 100 lat zabierałem się do tego pomysłu.
Wczoraj zacząłem pisać, jestem zadowolony z efektów.
Zobaczymy co przyniesie przyszłość.
Życie to nieustanne praca nad charakterem.
Do zobaczenia jutro!
#depresja #rozwojosobisty #zdrowie #wegetarianizm
W internecie jest dużo różnych informacji i sam już nie wiem co jest lepsze: dieta paleo z duza ilością mięsa i warzyw z małą ilością węglowodanów czy klasyczna dieta wegetariańska. Nie chce schudnąć bo już mi się udało to osiągnąć teraz chce być zdrowy i dobrze się czuć. Może ktoś coś doradzi. #dieta #paleo #mirkokoksy #zdrowie
@Hydrogencarbonat: FAKTYCZNIE, BIAŁKO W PROSZKU TAK BARDZO CHEMICZNE, ŻE WSZYSCY SIĘ ŚWIECIMY XD
Ręce opadają.
@Hydrogencarbonat: Skrucha okazana, wybaczone (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Ta "chemia" to często kwestia konkretnych smaków. Jednak nawet jeśli zalatują chemią, to jest i tak raczej nieszkodliwe. Zjedliśmy tutaj ciężarówki różnego białka i nikomu od tej "chemii" nic złego się nie stało.
@WTFonion ciekawsze niż 90% tagów na wykopie. Czytam cię codziennie, nie do wiary że to już 22 dni!
Naprawdę to dodaje mi otuchy;)