Wpis z mikrobloga

#tinder #podrywajzwykopem #aankieta
#!$%@? się w dziewczynie, ale bez wzajemności, bo dziewczyna nie szuka chłopaka tylko ostrego bolcowania. Co robicie?

Co robicie?

• Odpuszczam, żeby jeszcze bardziej się nie zakochać 11.6% (25)
  • Odpuszczam, bo mam swoją godność 17.2% (37)
  • Bzykam i pogłębiam swoje uczucie do niej 49.8% (107)
  • sprawdzam wyniki 21.4% (46)

Oddanych głosów: 215

• 17
@Zaangazowany: tak planuje, ale najpierw chce z nią pogadać, chociaż kompletnie nie mam pojęcia jak taka rozmowa miałaby wyglądać.
Zapytać ją wprost: słuchaj, podobasz mi się i chciałbym wiedzieć jakie masz plany wobec mnie?
@zloty_wkret: Ona nie wie jakie ma plany wobec Ciebie, bo sytuacja jest dla niej wygodna. Przez tyle lat i związków nauczyłem się jednej zasady... Jeśli chce z Tobą być to zrywa z obecnym i nie ma żadnego ale. Zazwyczaj to się i tak nie udaje. Nie daj się wkręcić w jakieś historie o tym jak jej źle w związku. Czuje, ze im bardziej będzie trzymać Cię na dystans (bo nie ma
@Zaangazowany: tak planuje, ale najpierw chce z nią pogadać, chociaż kompletnie nie mam pojęcia jak taka rozmowa miałaby wyglądać.

Zapytać ją wprost: słuchaj, podobasz mi się i chciałbym wiedzieć jakie masz plany wobec mnie? Jeśli tak zapytasz to licz się z tym że jest to Twoja ostatnia rozmowa. Miałem taką samą akcję, zapytałem i się skończyło. Nie pytaj tylko bolcuj ile się da i olewają, jeśli się zainteresuje to sama zapyta.
@zloty_wkret: Czemu nie można bolcować świadomie bez zaangażowania emocjonalnego ew. rozegrać sprawę tak aby ją zafascynować. xD nie wiem.

Nie rozumiem ludzi którzy nie próbują cisnąć swojej wizji. Czasem ludzie robią coś czego na początku nie zakładali a potem się zgadzają. Oczywiście jest szansa, że wylądujesz z ręką po łokcie w dupie. Ale czemu nie spróbować.