Wpis z mikrobloga

Podobno najłatwiej się awansuje supportem. No cóż, ciężko jest nawet jak starasz się pomóc. 30 minuta, warwick bez butów, zed ściąga mnie na jednego skilla. Warwick uniósł się honorem i nawet jak napisałem żeby kupił buty to olał sprawę i wolał mówić, że to ja nie robię wizji i nie pomagam
Co ja mam jeszcze zrobić? mirki help (,) może ktoś chce pograć?

#leagueoflegends
Prawilny_ - Podobno najłatwiej się awansuje supportem. No cóż, ciężko jest nawet jak ...

źródło: comment_c7HZjneG20Xxi8Fr1kmaH8KlJf1WEIl5.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yarapen: @Prawilny_:
widzę, ze nie skomentowaliście to tylko dodam dlaczego Sona wbrew temu co mówcie jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) supportem w late game. AoE stun jest turbo dobry, do tego wszystkie jej skille dodają aurę dla wszystkich w pobliżu co jest nie do przecenienia podczas team fight. A arden wbrew temu co tutaj mówią jest itemem must have na niej, bo dajesz buffa całej drużynie
Yahoo - @yarapen: @Prawilny: 
widzę, ze nie skomentowaliście to tylko dodam dlaczego...

źródło: comment_bEMaGDPEj7kNP2IE8U3SRwqOVHweXyUK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Yahoo_ Wiesz co to nie jest tak, że ta sona to faktycznie totalny useless ale tak jak mówisz na low rankach ciężko się nią gra jeżeli ludzie mają sieke w głowie i chociażby zamiast uciekać przy low HP do mnie żebym mógł jakoś spróbować pomoc to po prostu wieją gdzie pieprz rośnie. No i widać różnicę w team fightach jak łapiecie fragi to jej E daje na prawdę dużo
  • Odpowiedz