Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1269
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

mirko_anonim +30
✨️ Inwestowanie w Giełdę: Czy Warto Zaryzykować? Ⓘ
Żona prosiła, żebym wyciągnął 30k z 2% lokaty i wrzucił to na 4 miesiące do innego banku póki mają tam promocyjne oprocentowanie w tym czasie.
Powiedziałem, żeby mi zaufała bo dam radę wyciągnąć dużo większy zysk na giełdzie.
Na obecną chwilę trochę się myliłem, ale nic jej nie mówię.
Czy żeby wyjść chociaż na zero, muszę puścić drony na granicę albo na ogrody prezydenckie? ( ͡° ʖ̯ ͡
Żona prosiła, żebym wyciągnął 30k z 2% lokaty i wrzucił to na 4 miesiące do innego banku póki mają tam promocyjne oprocentowanie w tym czasie.
Powiedziałem, żeby mi zaufała bo dam radę wyciągnąć dużo większy zysk na giełdzie.
Na obecną chwilę trochę się myliłem, ale nic jej nie mówię.
Czy żeby wyjść chociaż na zero, muszę puścić drony na granicę albo na ogrody prezydenckie? ( ͡° ʖ̯ ͡

Szalom miłosnicy pomarańczy.
To znowu ja, autor https://www.wykop.pl/wpis/30150459/testoviron-testo-humorobrazkowy-tworczoscwlasna-ma/
Wczoraj utworzyłem ankietę w której zapytałem o wasze preferencje dotyczące finalnego obrazu.
Wyniki macie w załączniku, w obrazku.
Dziękuję z całego serduszka wszystkim którzy głosowali, a było was ponad 700 osób!
1. Mniej więcej 40 procent z Was chce samego Testo. Drugie tyle - wszystkich polityków. No dobra, rekonstruując obraz zrobię dwie wersje do wyboru. Ale potrzebuje więcej czasu na pracę.
2 i 3. 65% ludzi chce płótna. Cieszę się. Na początku płótno 50 na 68 cm będzie jedyną dostępną formą. Jak werniks przejdzie pozytywnie próby, to z werniksem.
4. Kolor ramy "ciemny dąb", rama złota i brak ramy zebrały mniej więcej tyle samo chętnych. Zamówię więc ramy w kolorze ciemny dąb, ramy niemalowane i całą stertę złotego sprayu. Zamówię także więcej płócien, niż ram, więc będzie możliwy zakup samego płótna taniej.
Jak chodzi o więcej konkretów dotyczących ceny, to prosiłbym o cierpliwość. Negocjacje i zabawy z kalkulatorem potrwają jeszcze koło tygodnia. Kiedy opublikuję finalne grafiki powinienem mieć dla Was konkrety.
Myślę jednak że cena będzie jeszcze lepsza, niż proponowana wstępnie przeze mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo proszę o cierpliwość w kwestii wykonania rekonstrukcji obrazu. Myślę że zajmie mi to koło tygodnia.
Jest jeszcze jedno pytanie - na jakiej platformie/w jaki sposób, umożliwić wam zakup obrazu.
Osobiście bardzo nie lubię allegro, biorą 10% prowizji(w kategorii rękodzieło), to nie jest polska firma i do tego korporacja.
Proponuję akcję na Polak Potrafi, gdzie mielibyście kilka wariantów "wsparcia" do wyboru.
Co wy na to? Głosujcie w ankiecie.
Niech pomarańczowy sok płynie w waszych żyłach!
źródło: comment_j4FFTtGXWjkyBqF03wlDVk6Litu4C45d.jpg
PobierzGdzie chcesz kupic obraz
źródło: comment_yMQPDVhTNCBNTeAtMl4Phxq1eM2Jqa8a.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
W
Prawo znam z "życia". Bo fotografów i grafików są na świecie miliony, a naprawdę to niezwykle smiesznie rzadkie by ktoś miał pretensje o użycie wizerunku.
Naprawdę uważasz, że testo zgłosił by obraz, nawet wcześniej się ze mną nie kontaktując? Serioooo? Naprawdę musimy tak dużo czasu spędzać na takich bzdurach. Wolałbym się zająć twórczością a nie