Aktywne Wpisy
wykop +13
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
affairz +249
czołem pustostanowe świry!
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
Szalom miłosnicy pomarańczy.
To znowu ja, autor https://www.wykop.pl/wpis/30150459/testoviron-testo-humorobrazkowy-tworczoscwlasna-ma/
Wczoraj utworzyłem ankietę w której zapytałem o wasze preferencje dotyczące finalnego obrazu.
Wyniki macie w załączniku, w obrazku.
Dziękuję z całego serduszka wszystkim którzy głosowali, a było was ponad 700 osób!
1. Mniej więcej 40 procent z Was chce samego Testo. Drugie tyle - wszystkich polityków. No dobra, rekonstruując obraz zrobię dwie wersje do wyboru. Ale potrzebuje więcej czasu na pracę.
2 i 3. 65% ludzi chce płótna. Cieszę się. Na początku płótno 50 na 68 cm będzie jedyną dostępną formą. Jak werniks przejdzie pozytywnie próby, to z werniksem.
4. Kolor ramy "ciemny dąb", rama złota i brak ramy zebrały mniej więcej tyle samo chętnych. Zamówię więc ramy w kolorze ciemny dąb, ramy niemalowane i całą stertę złotego sprayu. Zamówię także więcej płócien, niż ram, więc będzie możliwy zakup samego płótna taniej.
Jak chodzi o więcej konkretów dotyczących ceny, to prosiłbym o cierpliwość. Negocjacje i zabawy z kalkulatorem potrwają jeszcze koło tygodnia. Kiedy opublikuję finalne grafiki powinienem mieć dla Was konkrety.
Myślę jednak że cena będzie jeszcze lepsza, niż proponowana wstępnie przeze mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo proszę o cierpliwość w kwestii wykonania rekonstrukcji obrazu. Myślę że zajmie mi to koło tygodnia.
Jest jeszcze jedno pytanie - na jakiej platformie/w jaki sposób, umożliwić wam zakup obrazu.
Osobiście bardzo nie lubię allegro, biorą 10% prowizji(w kategorii rękodzieło), to nie jest polska firma i do tego korporacja.
Proponuję akcję na Polak Potrafi, gdzie mielibyście kilka wariantów "wsparcia" do wyboru.
Co wy na to? Głosujcie w ankiecie.
Niech pomarańczowy sok płynie w waszych żyłach!
Gdzie chcesz kupic obraz
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważam to za wielce mało prawdopodobne. Co więcej, to jest tak stare zdjęcie i tak niewyraźne, że pewnie nie ma już absolutnie nic wspólnego z jego aktualnym wizerunkiem.
Jakbym miał jak się odezwać do Pana Testo to bym się odezwał, i zrobił wszystko by dostać lepsze foto, bo to używane wszędzie w memach jest słabej
W
Prawo znam z "życia". Bo fotografów i grafików są na świecie miliony, a naprawdę to niezwykle smiesznie rzadkie by ktoś miał pretensje o użycie wizerunku.
Naprawdę uważasz, że testo zgłosił by obraz, nawet wcześniej się ze mną nie kontaktując? Serioooo? Naprawdę musimy tak dużo czasu spędzać na takich bzdurach. Wolałbym się zająć twórczością a nie