Aktywne Wpisy

Piter1489 +187
Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, który weźmie ją siłą, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostała wdową po chadzie, niby później zakochała się w oskim Jonie Snow, ale i tak musiała mu wypomnieć, że Drogo był "trochę wyższy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwała po chadzie.
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
źródło: 1000016714
Pobierz
ParadygmatYT +50
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

https://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/karty-do-konta/karta-maestro-przedplacona
#bank #banki #finanse #pieniadze #ing
1. Czy aby wyrobić tą kartę to mogę przyjść z ulicy do placówki ING i po opłaceniu 20zł wydadzą mi ją od ręki?
2. Muszę posiadać główne konto w ING czy nie?
3. Da się tą kartą płacić w necie czy tylko stacjonarne?
4. Jak mniej więcej wygląda panel internetowy do tej karty? Można używać aplikacji?
2. Tak. Przynajmniej jak ja brałem, to było wymagane.
3. Da się. Pelnoprawna debetówka.
4. Dostęp do Panelu, po zalogowaniu się do konta.
1. Kartę zamówisz od ręki w naszym oddziale za 15 zł.
2. Nie musisz posiadać u nas konta.
3. Kartą Maestro możesz płacić w sklepach stacjonarnych. Dla płatności internetowych posiadamy k@rtę wirtualną ING VISA.
4. Kartę będziesz widzieć w systemie internetowym. Mamy nadzieję, że spodoba Ci się nasza bankowość internetowa.