Aktywne Wpisy

pepe998 +32
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo

dwa__fartuchy +316
Apteczny smak dzieciństwa (。◕‿‿◕。)
#apteka #wspomnienia #dziecinstwo #polska #zdrowie #dwafartuchywaptece #jedzenie
#apteka #wspomnienia #dziecinstwo #polska #zdrowie #dwafartuchywaptece #jedzenie

https://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/karty-do-konta/karta-maestro-przedplacona
#bank #banki #finanse #pieniadze #ing
1. Czy aby wyrobić tą kartę to mogę przyjść z ulicy do placówki ING i po opłaceniu 20zł wydadzą mi ją od ręki?
2. Muszę posiadać główne konto w ING czy nie?
3. Da się tą kartą płacić w necie czy tylko stacjonarne?
4. Jak mniej więcej wygląda panel internetowy do tej karty? Można używać aplikacji?
2. Tak. Przynajmniej jak ja brałem, to było wymagane.
3. Da się. Pelnoprawna debetówka.
4. Dostęp do Panelu, po zalogowaniu się do konta.
1. Kartę zamówisz od ręki w naszym oddziale za 15 zł.
2. Nie musisz posiadać u nas konta.
3. Kartą Maestro możesz płacić w sklepach stacjonarnych. Dla płatności internetowych posiadamy k@rtę wirtualną ING VISA.
4. Kartę będziesz widzieć w systemie internetowym. Mamy nadzieję, że spodoba Ci się nasza bankowość internetowa.