Wpis z mikrobloga

• 575
Chciałem tylko napisać, że posiadanie podczerwieni w telefonie to coś wspaniałego. Programujecie sobie pilota na wszystkie znane marki telewizorów a później wystarczy pójść do supermarketu, wciskacie czerwony guzik na ekranie i JEB! 30 telewizorów Samsunga się wyłączyło. Pracownicy wielkie oczy i panika, lecz niestety wielu z nich wie, że to wina takiego jebnietego smieszka jak ja, dlatego o wiele zabawniejsze jest przyczajenie się przy oknie kogoś kto mieszka na parterze i ma telewizor koło tego okna. Nic nie bawi bardziej niż, zmieszane miny mieszkańców gdy ich telewizor zaczyna się sam podglaszac na maxa, albo zmieniać kanały. Raz taki typowy Janusz zaczął walić telewizor z liścia a później wyjął wtyczkę i k----l pod nosem. Ciekaw jestem ilu ludzi myślało że to jakiś duch się z nimi bawi albo, że telewizor się psuje i oddało go na gwarancję xd kocham zostawiać ludzi w nieświadomości :D

#heheszki #truestory #protip #pasjonaciubogiegozartu
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zenon0800: to był piękny telefon, też gdzieś mi się po szufladach wala jego skorupka. Taśma ekranu mu się przerwała i kupiłem 6600
Kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów
  • Odpowiedz
@VCO1: Taka ich wada była, ale...w nim jeszcze działa, natomiast w N95 8GB po 6latach pękła :/
Nawet podróbki tych taśm to dziadostwo, ale przyszły czasy androida i... szkoda, bo symbian był świetny, a w 7650 była jego pierwsza wersja :D
  • Odpowiedz
Jeszcze lepiej: Poprzez IR w telefonie połączyć do wifi z drugiego fona, pierwszy również a później albo screen mirroring albo po wlan na tv gang banga zapuścić. Mieli by głowy co się stało ((oo))
  • Odpowiedz