Wpis z mikrobloga

• 575
Chciałem tylko napisać, że posiadanie podczerwieni w telefonie to coś wspaniałego. Programujecie sobie pilota na wszystkie znane marki telewizorów a później wystarczy pójść do supermarketu, wciskacie czerwony guzik na ekranie i JEB! 30 telewizorów Samsunga się wyłączyło. Pracownicy wielkie oczy i panika, lecz niestety wielu z nich wie, że to wina takiego jebnietego smieszka jak ja, dlatego o wiele zabawniejsze jest przyczajenie się przy oknie kogoś kto mieszka na parterze i ma telewizor koło tego okna. Nic nie bawi bardziej niż, zmieszane miny mieszkańców gdy ich telewizor zaczyna się sam podglaszac na maxa, albo zmieniać kanały. Raz taki typowy Janusz zaczął walić telewizor z liścia a później wyjął wtyczkę i k----l pod nosem. Ciekaw jestem ilu ludzi myślało że to jakiś duch się z nimi bawi albo, że telewizor się psuje i oddało go na gwarancję xd kocham zostawiać ludzi w nieświadomości :D

#heheszki #truestory #protip #pasjonaciubogiegozartu
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adriian321: Wykłady są nieobowiązkowe. Mogłeś uniknąć wykładu na niego nie przychodząc, a dzięki tobie ci, którzy poszli na wykład bo chcieli się czegoś nauczyć, stracili czas. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Pracowałem w sklepie z RTV i często się taki pajac znajdował. Kiedyś by mnie to może bawiło, ale po kilku razach z politowaniem patrzyliśmy na pękających ze śmiechu gimbów.

Zemsta na klientach przyszła, jak raz jeden typ się nie wylogował z fejsa na telefonie w sklepie. (ale debil XD) Każdy pracownik tam realizował swoje pomysły. O Jezu, nie chciałbym być w skórze typa, no ale za głupotę się płaci ( ͡~
  • Odpowiedz
W sklepie to faktycznie fajne śmieszki, ale nękanie ludzi w domach do granicy, gdzie widzisz, że zaczynają się w------ć, to słaba akcja.
  • Odpowiedz
@piter91r: dam ci lepszy przykład,
kolejka do lekarza
z 5 osób w korytarzu co 20 minut wołają kolejną
na ścianie duży samsung z kolejką do gabinetów i jakieś ogłoszenia parafialne w paskach się przewijają
odpalasz wifi direct
puszczasz kolejny odcinek
  • Odpowiedz