Aktywne Wpisy

rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#samochody #motoryzacja
@stol_z_powylamywanymi_nogami: to źle jest miałeś :D ja mam 2.0TDI 140KM i auto wychodzi ok. 10zł drożej na 100km niż taty Audi 2.4 V6 170KM w LPG. A dźwięk, kultura pracy i przyspieszenie jest sporą różnicą. Z drugiej strony mój diesel też fajny bo mam DSG i też w środku jest cichawo, dźwięk gorszy, spalanie i wibracje. Diesel, szczególnie po 2000 roku jest droższy w
@xspeditor: to jest wolnossąca jednostka. A6 C5 w którym często ten silnik był i pewnie stąd masz dane, waży koło 1600kg a z quattro to kolejne kilogramy... 8.8s w manualu, A4 B6, zmierzone wychodzi koło 8.5s, w aucie, które waży 1550kg... To nie są miastowe gównoautka by ważyły 1100kg. Więc wbrew pozorom ma co robić, gdyby może ważyła 1300kg wynik
@xspeditor: no to czemu się dziwisz takiemu wynikowi? 1.9TDI 130KM w a4 b6 ma 10s do 100, a tak chwalą go za dynamikę, przyspieszenie, a jest lżejszy od V6... Diesel przez nagły przyrost momentu obrotowego od turbo stwarza wrażenie wciskania w fotel mimo, że nie jedzie.
@SpokojnyPan .
Jedyna prawilna v6 w Kałdi to 2.7