Aktywne Wpisy

rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#samochody #motoryzacja
@xspeditor: zaraz, zaraz. Co ty pieprzysz? Ja nawet nie wspomniałem o osiągach, a dowody masz w powyższych wypowiedziach. Przeczytaj moje wypowiedzi. To ty wyjechałeś z jakimiś przyspieszeniami, a ja napisałem tylko jakie ma realne przyspieszenia w odpowiedzi na TWOJĄ wypowiedź nigdzie nie pisząc czy to szybko czy nie, a o innych walorach konkretnego silnika. Więc możesz nie robić mułu węglowego z dyskusji?
@
@Sloiko-student_1: ktory to merc 2.2 170KM ciezszy niz 1600kg przyspiesza w 7.5 do setki?
Mialem diesla 201KM w w aucie wazacym 1505 i najlepszy wynik na racelogic to bylo 7.3s a powtarzalnie robilem 7.5 wiec troche mi sie nie chce wierzyc w 7.5s w 30KM slabszym i ponad 100KM ciezszym aucie
Ja mialem E90 320d ktore przed chipem mialo 8.3 do setki a mialo 163KM.
Merc mocniejszy a wolniejszy.
https://m.autocentrum.pl/dane-techniczne/mercedes/klasa-c/w204/limuzyna/silnik-diesla-220-cdi-170km-2006-2010/
Ja na felgach 18" i oponach 225 mialem gorsze orzyspieszenie niz na zimowkach 16" 205.
Katalogowo ma 7.4 do setki i nie jest to wartosc na wyrost.
Masa wlasna tego auta to 1845kg
V6 ma katalogowo 6.8s do setki, jesli tak przyspiesza w rzeczywistosxi to bardzo dobry wynik