Aktywne Wpisy

zlotybrek +19
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +41
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

Szukam odpowiedniego pingwinka pod poniższe wymagania
koniecznie musi działać modem od plusa LTE wpiety pod USB, numer modemu: huawei E5332
z tego co się orientowałem 2 lata temu to linux tego nie obsługiwał
- ma działać przeglądarka, youtube, wszystkie elementy facebooka, (flash player żeby odtwarzał video z jakiś stron typu onet, niezależna)
- komputer to jakiś stary deskopt do biura z windowsem xp niepamiętam dokładnych parametrów (proc jedno albo dwurdzeniowy) (1 albo 2 gb ram)
to tyle, miłoby było jakby dało się zainstalować z pendrive 8gb
Na takim złomie to będzie Ci wszystko mulić, nawet jak walniesz tam linuksa z jakimś lekkim menadżerem okien. Ram to nie problem, ale procesor 1 rdzeniowy to za mało na dzisiejsze strony a zwłaszcza yt, moja córka ma 2 rdzeniowego i jej filmy nie wyrabiają w hd, musi przełączać na 480 pikseli, żeby płynnie działało. U niej dałem zwykłe ubuntu, przeglądarka firefox. Spodziewaj się wolno pracującego komputera:)