Jest sobie taki FP zwany świadomy konsument, ma ponad 250 tys. obserwujących. Dodali jakiś #rakcontent o przymusowych szczepieniach, który akurat skomentowałem w stylu: "Stwórzcie sobie jakąś antyszczepionkową oazę i dajcie znać za kilka pokoleń jak było". Po kilku minutach dostaję poniższą wiadomość od admina ( ͡°͜ʖ͡°). Niestety nie mogłem mu odpowiedzieć, a chciałem pogratulować PR over 9000.
@wtchr: totalitarny rząd poda mi cokolwiek mu się będzie podobać kiedykolwiek będzie mu się podobać. Dlatego jest TOTALITARNY. Nie będzie czekał na reformę. O okupancie nawet nie mówię bo prędzej mi poda śmiertelna dawkę ołowiu w zgrabnej kulce. I jest to dużo bardziej niepokojąca perspektywa niż szczepionka.
Nie ciągnij swojego argumentu do absurdu jak chcesz go bronić.
@spetz ja ich odlubiłam po tym jak wrzucali kilkukrotnie teksty o szkodliwości fal ultrasonograficznych dla płodu podczas badań usg... A taka fajna strona kiedyś była :/
@loczyn czy nie rozumiesz czegos takiego jak lapowkarstwo? Jak wygladaja teraz obowiazkowe badania orzed zdaniem prawa jazdy? Stowa do lapy i lekarz nawet badanego na oczy nie widzi
źródło: comment_BsehKxDtiQB30Ci7DQF0VyG0fbfJkiah.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie ciągnij swojego argumentu do absurdu jak chcesz go bronić.
@wtchr: #potrzebnezrodlo
@dondon bardzo możliwe, co nie zmienia faktu, że strony mające całkiem duży zasięg, które publikują jakieś "znachorstwo" stanowią problem.
@wtchr: specjaliści pis. A to trochę jak świnka morska, ani świnka ani morska
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_QRTVUcqwaAyHxyNGyYDYoKap4kgs5RIr.jpg
Pobierz@spetz: sama nazwa wskazuje ostrożność, wszelkie "świadome", "samodzielnie myślące" czy "niezależne" włączają u mnie "foliarz alert"
@wtchr: zrodlo albo w---------j mitomanie
Komentarz usunięty przez moderatora