Wpis z mikrobloga

Jest sobie taki FP zwany świadomy konsument, ma ponad 250 tys. obserwujących. Dodali jakiś #rakcontent o przymusowych szczepieniach, który akurat skomentowałem w stylu: "Stwórzcie sobie jakąś antyszczepionkową oazę i dajcie znać za kilka pokoleń jak było". Po kilku minutach dostaję poniższą wiadomość od admina ( ͡° ͜ʖ ͡°). Niestety nie mogłem mu odpowiedzieć, a chciałem pogratulować PR over 9000.
spetz - Jest sobie taki FP zwany świadomy konsument, ma ponad 250 tys. obserwujących....

źródło: comment_BsehKxDtiQB30Ci7DQF0VyG0fbfJkiah.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wtchr: totalitarny rząd poda mi cokolwiek mu się będzie podobać kiedykolwiek będzie mu się podobać. Dlatego jest TOTALITARNY. Nie będzie czekał na reformę. O okupancie nawet nie mówię bo prędzej mi poda śmiertelna dawkę ołowiu w zgrabnej kulce. I jest to dużo bardziej niepokojąca perspektywa niż szczepionka.

Nie ciągnij swojego argumentu do absurdu jak chcesz go bronić.
  • Odpowiedz
@spetz ja ich odlubiłam po tym jak wrzucali kilkukrotnie teksty o szkodliwości fal ultrasonograficznych dla płodu podczas badań usg... A taka fajna strona kiedyś była :/
  • Odpowiedz
@spetz: 250k lajkow, 12 moich znajomych (a mam ich ok 90 więc to dużo), a posty mają po kilka lajków. Śmierdzi jakimś sprzedanym fajnpejdżem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Aganiok__ świadomie bym czegoś takiego nie polubił więc zagadka rozwiązana, a szkoda.

@dondon bardzo możliwe, co nie zmienia faktu, że strony mające całkiem duży zasięg, które publikują jakieś "znachorstwo" stanowią problem.
  • Odpowiedz
@Naxster absurdalnym argumentem jest wprowadzenie prawnego przepisu w panstwie, gdzie sobie możesz kupic wpis w kalendarzu szcepien

@wtchr: zrodlo albo w---------j mitomanie
  • Odpowiedz
@loczyn czy nie rozumiesz czegos takiego jak lapowkarstwo? Jak wygladaja teraz obowiazkowe badania orzed zdaniem prawa jazdy? Stowa do lapy i lekarz nawet badanego na oczy nie widzi
  • Odpowiedz