Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wtchr: zakladam ze masz dowody skoro tak latwo przychodzi ci ferowanie wyrokow.

No ale rozumiem ta pewnosc, bo atakujesz mocno nieokreslona grupe, bo wiesz ze gdyby dotyczylo to konkretnego nazwiska to czekalbys na pozew.
  • Odpowiedz
@wtchr: Twoje posty w tym temacie to takie typowe gadanie czlowieka ktorego smialo mozna nazwac madry-glupi. Niby na pierwszy rzut oka wygladaja ok , ale jak sie tylko chwile zastanowic, to zaraz widac ze p--------z jak poparzony.
  • Odpowiedz
@fajny_koles ciekaw jestem, jakby wszyscy madrzy w tym temacie nagle dostali przymus szczepienia sie na grype 2x do roku. Nagle by sie okazalo, ze nie o to Wam chodzilo. Zareczam Ci, ze ludzie, ktorzy wahają sie czy szczepic nie odpowiedzą w tym wątku, bo ich zwyzywacie. Ale nie oznacza to, ze zaszczepia.

Robta co chceta. Szkodzicie nam wszyscy. Nie dokladacie zadnej dobrej cegielki do zachecania ludzi do szczepien.
  • Odpowiedz
  • 1
@spetz ha nieźle. Ja wczoraj również pożegnałem się z tym profilem po tym jak obrali kurs na walkę ze szczepionkami itp ale narazie nie dostałem żadnej wiadomości tego typu.
  • Odpowiedz
@spetz: płaska Ziemia to absurd przy dzisiejszej technologii i informacji. Zaś szczepienia to ingerencja w biologię, chyba nawet obejmująca DNA, więc z czym mi tu porównujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@damianooo5 widzisz, dla mnie to jedno i to samo, bo masz masę badań ale i tak są zwolennicy jednej jak i drugiej teorii. Nie próbuj mi wmówić, że typowy antyszczepionkowiec studiował jakiekolwiek badania inne niż filmy z żółtymi napisami.
  • Odpowiedz
@spetz: jeszcze więcej. Medycyna niedawno mówiła że cukier jest zdrowy, i nawet promowano to w mediach. Dzisiaj medycyna zmieniła opinię o 180 stopni.
Polegaj na medycynie, pysz się tym dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spetz: "są idiotami, bo tak". Aha ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co z tego że podałem ci argumenty na twoją ignorancję. "Jest i już".
Czyli tak jak przypuszczałem na początku. Nie chodzi o dojście do prawdy tylko znalezienie sobie ofiary o odmiennym światopoglądzie na której można się wyżyć.
Ot czysta psychologia w kwestii ludzi którzy chcą zrekompensować swoje wewnętrzne braki czegoś.
  • Odpowiedz