Aktywne Wpisy

marko2 +106

Metodzik +109
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10

@spetz: każdy (kiedyś) umrze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wtchr tak jak mówię, jeżeli nie chcesz się zaszczepić czy tam swojego guwniaka, to ja nie chcę przebywać w takim towarzystwie. Niektórych idiotów trzeba niestety zmuszać siłą.
Chcesz oddac ludziom, ktorzy uwazaja 500+ za dobry pomysl na walke z niskim przyrostem naturalnym mozliwosc powiedzenia Ci co masz sobie wszczepic? Dzisiaj sa to rozsadne szczepionki, ale za 10 lat? Chcesz oddac niebepieczne narzedzie w rece ludzi, ktorzy maja gdzies Twoje zdrowie. Madry i tak sie zaszczepi, a glupi
@wtchr: jeśli piszesz takie rzeczy i nie rozumiesz czym się różni szczepienie całej populacji od szczepieni tylko tych co chcą to jesteś bardziej niekompetentny od tego urzędnika o którym mówisz
W T F (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@wtchr: A ja myślałem że o kalendarzu szczepień decydują lekarze a nie urzędnicy. Ministerstwa Finansów.
Zejdzcie na ziemie.
@wtchr: i tu wchodzą przymusowe szczepienia całe na biało które sprawiają ze egoista i kretyn jie stanowią dla mnie i mojej rodziny
Przymus to najgorsza forma moim zdaniem. No ale w sumie szkoda sie rozpisywac, po prostu sie nie zgadzamy.