Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

Obowiazkowo miejsce w radzie beda obsadzone przez glowne 3 gildie serwer + niezrzeszeni (osoby nie biorace udzial w wyscigu na najwiekszego raka serwera :P ale sieszace sie spolecznym poparciem)
Rada bedzie kontrolowana przez przewodniczacego. Ktory w sytuacjach krytycznych bedzie glosem spolecznosci serwera. Zostanie wybrany w demokratycznych wyborach przez rade serwera.
Oki, mattpo znowu sie nakrecil i pieprzy glupoty ?
Otóż drodzy mirkotibijczycy, za duzo hejtu spamu i kupy na tym tagu. Za duzo akcji destrukcyjnych (godzina policyjna hue hue), chcialbym zebyscie mieli realny glos odnosnie przyszlosci serwera, zmian itp
I oczywiscie zrozumieli ze to od was rowniez zalezy jak to dlugo pociagnie.
Co myslicie?
Oczywiscie, pomysl wejdzie w zycie jak @MirkOTS zrozumie ze nie moze byc tibijskiego serwera bez ratownika mirka.... no i jesli to nie zarzutka ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mirkots #wykopots #tibia
Komentarz usunięty przez autora
Takze wszystko @marahin mozna zarzucic. Ale nie tego ze serwer postoi tydzien i jebnie.
Tymbardziej ze postawienie go zajmie zdecydowanie wiecej czasu.
Jesli angazujesz sie w projekt to zalezy ci zeby nie
Bo konczylo sie to serwer vs marasiek.
Zreszta. Ja nie zakladam kregu lizania sie po fajkach.
Tylko wspieranie sie wiedza użyszkodnikow ktorzy sa np weteranami
Wykopots stal krotko, historie kazdy zna. Ja w administracji a w zasadzie jako gm, latalem pare dni. W zasadzie dostalem chyba na odczepne jak zwracalem uwage na pare rzeczy :P
Mozemy reklamowac na showupie. Nie ma problemu