Wpis z mikrobloga

Pewnie w końcu uda mi się ułożyć włosy, pomalować rzęsy, wypić ciepła herbatę a nie lodowatą, przebrać się w normalne ubrania, zjeść ciepły posiłek... tak, kiedyś się uda. Synku wcale mi nie przeszkadzasz

grunt, że na post na insta zawsze znajdzie się czas xD

#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #logikarozowychpaskow
c.....a - >Pewnie w końcu uda mi się ułożyć włosy, pomalować rzęsy, wypić ciepła herb...

źródło: comment_RGrmcAwQ7nvUgPjN4GL3c5sg2xmbYDkG.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najbardziej mnie wkurza to że każda kobieta która urodzi dziecko i zacznie je wychowywać od razu staje się ekspertem w tej dziedzinie. Później zakłada jakiegoś bloga itp
  • Odpowiedz
grunt, że na post na insta zawsze znajdzie się czas xD

@carbonara: ty jesteś z tych, którzy zastanawiają się ile czasu oszczędzają ludzie którzy używają skrótów?

niesamowite problemy mają te matki , nie potrafią ogarnąć prostych rzeczy ,a niech i jeszcze ktoś każe pracować to już
  • Odpowiedz
@carbonara co ona robi, że nie ma czasu wypić ciepłej herbaty i zjeść ciepłego posiłku? To jest ktoś znany?

@RichKidOfSnapchat

Mówi, że nie jest lekko, ale i tak macierzyństwo sprawia jej szczęście...

Każdy patrzy na to inaczej, ale ona tam napisała, że jej dziecko jej przeszkadza.
  • Odpowiedz
  • 6
@carbonara nie wiem, wydaje mi się że walnąć foto i napisać kilka słów jest łatwiej trzymając dziecko w ręku niż ułożyć sobie włosy czy co tam kobiety robią żeby zacząć wyglądać jak człowiek
  • Odpowiedz