Wpis z mikrobloga

Pewnie w końcu uda mi się ułożyć włosy, pomalować rzęsy, wypić ciepła herbatę a nie lodowatą, przebrać się w normalne ubrania, zjeść ciepły posiłek... tak, kiedyś się uda. Synku wcale mi nie przeszkadzasz

grunt, że na post na insta zawsze znajdzie się czas xD

#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #logikarozowychpaskow
c.....a - >Pewnie w końcu uda mi się ułożyć włosy, pomalować rzęsy, wypić ciepła herb...

źródło: comment_RGrmcAwQ7nvUgPjN4GL3c5sg2xmbYDkG.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@carbonara: tak jedziecie po każdej kobiecie, która śmie powiedzieć cokolwiek o swoim macierzyństwie (bo umówmy się, już dawno pietnuje się tutaj nie tylko skrajne roszczeniowe postawy matek), ale pewnie Wasze mamy są wykluczone z tego, prawda? Wszystkie z-----e, tylko nie moja. Trochę to wykląda jak post dla poklasku, na siłę.
  • Odpowiedz
: mam wrażenie że teraz każda matka jest nazywana madką. Cokolwiek zrobi to komuś się nie spodoba i zaraz wyzywa od madek.

@CudMalina: to tylko w tym siedlisku nastoletnio-studenckich zbuntowanych s--------n
  • Odpowiedz
@CudMalina: madka na tym screenie sugeruje, że siedzenie z dzieckiem w domu to tak kosmicznie ciężka praca, że nie pamięta kiedy ostatnio piła ciepłą herbatę lub jadła ciepły posiłek. To chyba dość wyraźne przesłanie, że bardziej pasuje tu "madka", a nie matka
  • Odpowiedz