Wpis z mikrobloga

#java #naukaprogramowania
link do repo
No wiec, robie sobie z ksiazka programik no i w ramach testu chcialbym zobaczyc czy dziala. Autor niestety nie napisal jak to zdeployowac a ja nie chce probowac z google tego zrobic zeby sie nie doprowadzic do stanu ze rzuce to wszystko w cholere xD probowalem z google wiele, wiele razy ale chyba czasami lepiej jest po prostu napisac do ludzi ktorzy to ogarniaja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pomoze/wytlumaczy ktos?

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalinka123: umiem, udawalo mi sie to kilka razy z sukcesem jednak za kazdym razem w inny sposob, raz wykorzystujac plugin springa do mavena, innym razem w kolko deployujac na lokalny serwer tomcata, chyba w jeszcze jeden sposob to robilem ale nie pamietam jaki xD
no generalnie to jakbym sie uparl i siedzial caly dzien nad tym to pewnie mi sie udaloby, ale jak ktos mi podpowie jak to zrobic raz
  • Odpowiedz
@mediateh7 straciłem już 4 godziny, wszystkie wyniki z google przepatrzone i nie działa dalej, caly czas wywalając ten sam błąd.

Unable to start EmbeddedWebApplicationContext due to missing EmbeddedServletContainerFactory bean.

Repo commitnalem wiec widac co chce zrobic.

Może coś konkretniejszego?
  • Odpowiedz