Aktywne Wpisy
![wargi-sromowe-mniejsze](https://wykop.pl/cdn/c0834752/4a6b4380e2c322522bf9ab5b613adb6592a7c93b6e159756ac00abf67ae9aae7,q60.jpg)
Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
![kfiatek_na_parapecie](https://wykop.pl/cdn/c0834752/5cd4a6af73c989fee9b7c5214fe16301945bcb7971d9887cb9bc8e5b165d8393,q60.jpg)
kfiatek_na_parapecie +167
Przed państwem - karkówka z trzema tygodniami na karku!
#kuchnia #jedzenie #mieso #gotujzwykopem #suszenie
źródło: comment_kM66wRt1CJruSy6r6fzI3pYC1oSjpqbq.jpg
Pobierzdo poprawki (づ•﹏•)づ
Ważne, by było to mało wilgotne pomieszczenie, co by właśnie grzyb jakiś się nie dostał.
Jeśli chodzi o
źródło: comment_brrWePSIhjnkxk4FJbSsHrLP6zp4r3LQ.jpg
Pobierz@dziad-jihad: Mięso z Kauflanda, gdy jest świeża partia rzucana. Ale już kontakty z rzeźnikiem ogarnąłem i od niego będę brał udziec wołowy z kością i polędwicę wołową, ale to za 2-3 miesiące, jak już ogarnę dobrze przygotowywanie co większych kawałków wieprzy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Jak będzie zainteresowanie to następne mięso przygotuję z opisem całego procesu i foto/video procesem... ale z drugiej strony - na YT jest tego maaaasaaaa! - polecam wpisać np Basturma lub Braesola preparing