Wpis z mikrobloga

• 2
@CleMenS na początek aż podejrzanie za ładnie ( ͡º ͜ʖ͡º) obicia sugerują, że ten czołg naprawdę sporo przeszedł. I raczej nie powinno ich być na gumowym chlapaczu :-)
Co będziesz robił jako następny model?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@11mac11 Kiedyś za małego szczyla pomagałem mojemu ojcu przy robieniu makiet do swojej kolekcji pociągów, późnej robiliśmy wspólnie samoloty (bardziej to wyglądało na zasadzie on robi ja patrzę XD), no i teraz po X latach stwierdziłem, że fajnie byłoby zrobić jakiś poważny krok w te strony. @kozaqwawa ʕʔ @Pieron Zacząłem bawić się wszystkimi technikami z poradników pod tytułem "jak ubrudzić model" i faktycznie przeoczyłem fakt,
  • Odpowiedz
@CleMenS: na pewno nie pierwszy :P jest parę rzeczy tutaj które robią tylko ci co ogarniają, sam jak patrze na tą fotkę to strasznie nostalgłem, kiedyś sklejałem modele, malowałem figurki hodowałem pielęgnice w akwarim, i ptaszniki, a potem kupiłem komputer do grania i wszystko we mnie umarło (,) komputer ty #!$%@?
  • Odpowiedz
Co można poprawić?

@CleMenS: Zdecydowanie pancerz. Zwiększ dolną przednią płytę z 50mm do 100 mm, górną przednią płytę z 70mm do 100mm lub 120mm, jarzmo pogrub o 50mm podobnie jak przód wieży, zaś narożne ścięcia pogrubić o 30-35mm, czyli grubość pancerza podwoić. Jeszcze boczki można pogrubić z 30mm do 50mm. Po takich zabiegach w końcu będzie to czołg, a nie papierowa makieta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz