Wpis z mikrobloga

Dostaję od Was ogrom wiadomości i ciekawych informacji. Bardzo Wam dziękuję!
Poniżej publikuję wiadomość od osoby, która mówi, że zna sprawę od środka, ale chce pozostać anonimowa.

Mirki co sie dzieje w tym tarnowie?! Tu jest jedna mafia w sadach, prokuraturze, kierownictwie policji. zwroccie na to uwage, to nie jest przypadek co dzieje sie z pania bozena. oni od lat zamiataja sprawy pod dywan, umarzaja lub przetrzymuja w szufladach. gdyby media sie tym zainteresowaly to niejedno latwo by znalazly. tutaj poczucie bezkarnosici jset tak duze, ze juz danwo wielu przestalo sie nawet kryc ze swoimi powiazaniami.

Może faktycznie warto się temu przyjrzeć i podać także ten trop znajomym mediom i dziennikarzom?

#wypokszwadron #tarnowjestnasz
#psycholezuwagi #afera #wykopszwadron #tarnow #oszukujo #wykopefekt
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PozytywistycznaMetamorfoza: nie zapominaj że sprawę umorzył Wojciech Cenkar z Policji w Dębicy, w sprawie wypowiada się rzecznik Policji Jacek Bator z Debicy
oraz rzecznik Prokuratury Okręgowej w Rzeszowie Ewa Romankiewicz

może trzeba sprawdzić te osoby czy się przypadkiem gdzieś na coś nie leczą? :P

moja prośba, bo widzę że jesteś mocno zaangażowany w tą sprawę.
W każdym znalezisku i wpisie wpisuj osoby z którymi się kontaktowałeś z imienia i nazwiska.
  • Odpowiedz
@DawidDuke: Ciekawe kto ich kryje....to nie jest jakaś typowa pojedyncza sprawa jak wygląda dla zwykłego czytelnika, ale bardzo poważne układy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@thesc: Jakby dało się jakoś dotrzeć do znajomości Gochy K. z młodości to pewnie wiele przypadków by się pokrywało w dzisiejszych sądach, policji, lekarzach. Takie działania instytucji są absurdalne w przypadku gdyby chodziło o zwykłego, szarego obywatela.. Gocha ma ziomkuf z "gimbazy"( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Thalassa: nie jestem w stenie pojąć dlaczego Ci ludzie nie siedzą jeszcze w psychiatryku, jeśli by to pomogło to nawet do naczelnika państwa
@PozytywistycznaMetamorfoza: a taka pomoc z innej strony, gdyby jakieś lokalne mirki wpadły do nękanej Pani na pogaduchy, żeby kobieta poczuła wsparcie?
  • Odpowiedz
Ciekawe kto ich kryje....to nie jest jakaś typowa pojedyncza sprawa jak wygląda dla zwykłego czytelnika, ale bardzo poważne układy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a może do Ziobry by z tym uderzyć? On chyba nie pogardzi uratowaniem kobiety nękanej przez stukniętych sąsiadów :) a może materiał telewizji wywoła taki skutek, to by było ;)

@thesc: @Thalassa: Ja myślę, że najwyższa pora zacząć uderzać do oficjalnych czynników państwowych. Chwalą
  • Odpowiedz
@PozytywistycznaMetamorfoza: a ty nagle chcesz świat zmieniać?
Ty myślisz, że tutaj jest tyle ikry?
Miotam się, ale chyba przychodzi czas na aktywność i n-----------e młotem w ten beton.
Jak na razie klikam w te plusy jak oszalały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba będzie w końcu tego bota napisać.
  • Odpowiedz