Aktywne Wpisy

adrninistrator +255
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
źródło: FB_IMG_1773852855744
PobierzCzy obowiązek ustąpienia pierwszeństwa pieszym na pasach to dobra zmiana?
- Tak 69.6% (1155)
- Nie 30.4% (505)

Draay +56
Po blisko roku od położenia folii PPF fura wygląda jak poniżej, więc #chwalesie
Bawiłem się woski, ceramiki - to trochę wywalenie nie tylko hajsu, ale i czasu (utrzymanie powłoki w dobrym stanie też proste nie jest).
Przy okazji, gorąco polecam Mirka @Czysta-Bryka_pl - świetny fachowiec. No i sympatyczny człowiek, w przeciwieństwie do większości z was.
#detailing #carboners #cardetailing #samochody #motoryzacja
Bawiłem się woski, ceramiki - to trochę wywalenie nie tylko hajsu, ale i czasu (utrzymanie powłoki w dobrym stanie też proste nie jest).
Przy okazji, gorąco polecam Mirka @Czysta-Bryka_pl - świetny fachowiec. No i sympatyczny człowiek, w przeciwieństwie do większości z was.
#detailing #carboners #cardetailing #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_8938
Pobierz

A do tego mała sonda, przyznać się kto nie pisze testów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#javascript
Czy robisz TDD/BDD w JS?
Co do react/redux. W zupełności wystarcza mi enzyme + mocha + sinon
@mortt: zgadzam się, a nawet powiem że jest szybciej, bo mnie już trafia jak muszę ciągle się przeklikiwać po każdej głupiej zmianie, bo jeszcze nie mam testów, znaczy mam dwa widoki na razie... Tak czy siak, próbuję teraz zrobić do nich testy, ale po dwóch godzinach walki z jest'em okazuje się że bardzo się on nie lubi z webpackiem