Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Po dodaniu wywołania ajaxem jednego z kontrolerów(pierwszy link metoda addPost) , aplikacja nie przekierowuje na żądaną stronę.
Ogólnie działa to tak, że ajax wywołuje addPost, potem ten dodaje do bazy mongo post i przekierowuje na stronę dodanego postu. Przed dodaniem edytora summernote i wywołania ajaxowego, przekierowanie następowało poprawnie. Wiem, że ajax nie przeładowuje strony, ale kolejny wywołany kontroler chyba powinien.
Dodatkowo, kontroler ostatni zwraca widok do przeglądarki, mimo tego przekierowanie nie następuje.
Załączam kody dwóch metod i pliku html.
Metody
Widok
Będę wdzięczny za pomoc czemu nie następuje przekierowanie.
#naukaprogramowania #java #ajax #javascript #programowanie
źródło: comment_3ch8hNZqFDkeqEKwoqNphFlpXMvVq0Qe.jpg
Pobierz