Aktywne Wpisy
slkt +320
Nikt mnie nie pytał o co chodzi z tymi Węgrami więc już spieszę z odpowiedzią jako ekspert.
Jak będziecie na Węgrzech i pogadacie z kimś, kto nie jest młodym, progresywnym, lewicującym mieszkańcem Budapesztu to po chwili zauważycie, że z jego głowy wystaje wielki, zardzewiały, już ponad stuletni gwóźdź z wygrawerowanym napisem T R I A N O N.
Otóż o co chodzi z tym Trianon. Przed wielką wojną, Węgry jako część Cesarstwa
Jak będziecie na Węgrzech i pogadacie z kimś, kto nie jest młodym, progresywnym, lewicującym mieszkańcem Budapesztu to po chwili zauważycie, że z jego głowy wystaje wielki, zardzewiały, już ponad stuletni gwóźdź z wygrawerowanym napisem T R I A N O N.
Otóż o co chodzi z tym Trianon. Przed wielką wojną, Węgry jako część Cesarstwa

ApuApustaja +20
Podobno @wolskiowojnie już długo z nami nie pozbędzie na tym wykopie. No i o farmazonach #bartosiak na kanale Zychowicza też możecie zapomnieć. Podobno w sprawę będą zaangażowane te same niezależne kancelarie które miały im pomóc wsadzić za kratki posłów i radę medyczna za kontakty z phizerem i fundacjami B.Gatesa
#ukraina #wolski #humorobrazkowy #heheszki #bartosiak
#ukraina #wolski #humorobrazkowy #heheszki #bartosiak

https://www.wykop.pl/wpis/29408691/co-oni-na-tym-bitbay-cos-w-kulki-leca-mieli-zweryf/ #bitbay #kryptowaluty #bitcoin
Jednak lecą w kulki. Do weryfikacji im przysłałem screena oficjalnego elektronicznego potwierdzenia adresu zamieszkania z Þjóðskrá Íslands i jeszcze mailem dosłałem wyciąg z banku i umowę wynajmu pokoju.
Zarówno na weryfikację, jak i na maila, odpisali tym samym - ctrl c ctrl v z instrukcji weryfikacji. A więc #januszebiznesu lecą w kulki. Nie polecam, tylko zmarnowany czas.
#niepolecam
@Cryptonerd_io: no a czego mam sie nie bawić jak można
usd, gbp nie? Wsiadz na coinbase, albo localbitcoins, itd itp, i wsio. Mi sie nie chce hardkorzyc z polskimi gieldami
To już wolę na polskim banku operować
Lepiej walczyc z polskimi betonami niz bawic sie w przewalutowanie?
no to co kto lubi... XD
@odwrocone_ytrewq: Może z powodu większego zainteresowania bardziej zaczęły cisnąć ich kontrole, więc chcą mieć wszystko na czysto.