Wpis z mikrobloga

@Inglouriousbasterd: Z Windows Phone to było takie błędne koło - nikt go nie używał, bo nie było aplikacji, a developerzy nie pisali aplikacji, bo nikt z niego nie korzystał i się nie opłacało. Szkoda, bo pod względem optymalizacji to była rakieta.
  • Odpowiedz
@Inglouriousbasterd: Miałem Samsunga Ativ S,w sumie to mam, jedyny model na Windows Phone. Bardzo dobry telefon, wyświetlacz żyleta, gdyby nie problemy z aparatem po update to by żył do teraz. Boże jak ja wierzyłem w to że MS tego nie s-------i...
  • Odpowiedz
Śmiać się można, ale WP był całkiem spoko zoptymalizowany i na słabszych parametrach system śmigał lepiej, niż Android.

@Zielony34: Bo android to syf czy tego androidowcy chcą czy nie.
  • Odpowiedz
Śmiać się można, ale WP był całkiem spoko zoptymalizowany i na słabszych parametrach system śmigał lepiej, niż Android.

@Zielony34: śmigał szybciej bo jak mu brakowało pamięci, to zamykał aplikacje bez słowa xD
  • Odpowiedz
@Zielony34: Nie śmigał, porównywałem Lumie 430(Windows 8.1) z Xperia Sola(2x mniej RAMu, wolniejszy procesor i gpu, pamięć wewnętrzna dziwnie podzielona na dwie partycje, przez co na system i aplikacje było 2x mniej miejsca) z zainstalowanym Androidem 4.4. I Lumia otwierała aplikacje wbudowane(przeglądarkę, kalendarz, pocztę, a nawet kalkulator xD) oraz Skype wolniej, ale na Androidzie nie było miliona animacji maskujących czas uruchamiania. Nie wspominając o przełączaniu pomiędzy aplikacjami - Lumia częściej
  • Odpowiedz
@Inglouriousbasterd miałem lumie 630 i to był jeden z najbardziej genialnych telefonów jakie miałem w życiu( zaraz była po Nike Moto G3) . Wyciagana bateria i te dzwonki. Wiadomo gdzie dostanę dzwonki z Windows phone? Pamiętam że tak byl coś koliber na czymś i to był mój ulubiony dzwonek. Chciałbym go ustawić w moim nowym telefonem
  • Odpowiedz