Wpis z mikrobloga

@Zielony34: Nie śmigał, porównywałem Lumie 430(Windows 8.1) z Xperia Sola(2x mniej RAMu, wolniejszy procesor i gpu, pamięć wewnętrzna dziwnie podzielona na dwie partycje, przez co na system i aplikacje było 2x mniej miejsca) z zainstalowanym Androidem 4.4. I Lumia otwierała aplikacje wbudowane(przeglądarkę, kalendarz, pocztę, a nawet kalkulator xD) oraz Skype wolniej, ale na Androidzie nie było miliona animacji maskujących czas uruchamiania. Nie wspominając o przełączaniu pomiędzy aplikacjami - Lumia częściej wyłączała
@BattlefieldCounterstrike:

ale jakie apki są potrzebne takiemu zwykłemu normikowi?

Mam tablet z androidem i kiedyś się bawiłem instalowaniem różnych apek ale po jakimś czasie ...
Tablet gdzieś leży z apkami a telefon nadal w użyciu.

Jak czytam różne wypowiedzi to często słysze że facebook snapchat i jeszcze coś?
Podobno wykopowa apka jest do dupy

@kshl: @okurajama: @Nidor: @sing: @frogfoot: @CJzSanAndreas:

Możecie podać trzy podstawowe apki
@Inglouriousbasterd miałem lumie 630 i to był jeden z najbardziej genialnych telefonów jakie miałem w życiu( zaraz była po Nike Moto G3) . Wyciagana bateria i te dzwonki. Wiadomo gdzie dostanę dzwonki z Windows phone? Pamiętam że tak byl coś koliber na czymś i to był mój ulubiony dzwonek. Chciałbym go ustawić w moim nowym telefonem