@kshl: @Inglouriousbasterd: wierzyłem w ten system bardzo, niestety microsoft mnie zawiódł xD Gdyby nie anulowali projektu astoria to może coś by z tego było.
@Inglouriousbasterd: @BattlefieldCounterstrike: dokładnie! nikt nie wspomina ze tam były 3 procesy w tle- system, zegarek i sieć, ewentualnie kalkulator. Znajoma miała jeszcze taki exclusive- proces: krokomierz. No ale fakt, prosty telefon z kolorowym, dotykowym ekranem dla niewymagajacych ludzi
@Inglouriousbasterd: ech, kiedyś byłem niesamowitym fanbojem z Lumią 625 w ręku nie czując lęku, że MS może tak zaorać ten system wy gurwy z Redmond zniszczyliście mi marzenia o dobrym systemie operacyjnym
@BattlefieldCounterstrike: w ogóle nie miał praktycznie aplikacji. Miałem 1020 oraz 950xl bardzo fajne telefony no ale jednak wygrał android i jest s8+
system śmigał lepiej bo nie ma aplikacji obciążających system xD
@Inglouriousbasterd: @BattlefieldCounterstrike: Najlepsze podsumowanie WP xD WP jest genialny, naprawdę uważam, że na żadnym innym systemie nie funkcjonowało mi się tak dobrze i wygodnie jak na nim, ale wybór spośród apek pozostawia wiele do życzenia. Teraz po powrocie na Androida i wejściu do sklepu, poczułam się jak dziecko, które pierwszy raz widzi całą alejkę ze słodyczami xD
@Zielony34: To prawda, potwierdzam, Lumia 735 była w posiadaniu, ale jednak tam się nic nie działo, wiec do dzwonienia, pisania i neta wystarcza w zupełności i nie zawodzi.
Śmiać się można, ale WP był całkiem spoko zoptymalizowany i na słabszych parametrach system śmigał lepiej, niż Android.
@Zielony34 to była prawda do czasu, jak na rynku powszechne były szroty z 1gb ram (lub mniej), z powolną pamięcią wewnętrzną, a sam Android nie miał trima i innych optymalizacji.
Od kiedy pojawił się lolipop i tanie telefony z 2gb, ram to windows stracił rację bytu i tyle.
@Inglouriousbasterd: Nie ma tego złego co na dobre by nie wyszyło ;) Dzięki temu ze mam WP nie mam snapchata i nie leże jeszcze na onkologi z rakiem xD God bless Microsoft ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_K4Us5WC2Cq8XomKhd3vF1bfu9xoEuJd5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
mogę się nią pobawić i może wgrałbym tam androida jakimś magicznym sposobem? Albo chociaż wp 10
Gdyby nie anulowali projektu astoria to może coś by z tego było.
@BattlefieldCounterstrike:
źródło: comment_6wn1sInqByJTFE9mhdkjxAgdqr5bcsCN.jpg
Pobierzwy gurwy z Redmond zniszczyliście mi marzenia o dobrym systemie operacyjnym
@Inglouriousbasterd: @BattlefieldCounterstrike: Najlepsze podsumowanie WP xD
WP jest genialny, naprawdę uważam, że na żadnym innym systemie nie funkcjonowało mi się tak dobrze i wygodnie jak na nim, ale wybór spośród apek pozostawia wiele do życzenia. Teraz po powrocie na Androida i wejściu do sklepu, poczułam się jak dziecko, które pierwszy raz widzi całą alejkę ze słodyczami xD
źródło: comment_Tq0ySoippj66nI2xL7v725aGa2AdHJbm.jpg
Pobierz@Zielony34: To prawda, potwierdzam, Lumia 735 była w posiadaniu, ale jednak tam się nic nie działo, wiec do dzwonienia, pisania i neta wystarcza w zupełności i nie zawodzi.
@BattlefieldCounterstrike: dokładnie xD jak w androidzie z 80 apkami uruchomisz CatLoga to przez 4 sekundy n--------i z 1000 linii xD
@Zielony34 to była prawda do czasu, jak na rynku powszechne były szroty z 1gb ram (lub mniej), z powolną pamięcią wewnętrzną, a sam Android nie miał trima i innych optymalizacji.
Od kiedy pojawił się lolipop i tanie telefony z 2gb, ram to windows stracił rację bytu i tyle.