Aktywne Wpisy

MarianoaItaliano +172

Dinozaurów takich jak Wy, do elektryków często przekonać się po prostu nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo Wy wolicie jak Wam śmierdzi i Wolno się zbiera spod świateł - bo tak było całe życie.
Natomiast myślę, że najnowsze Full Self Driving Tesli znajdzie mnóstwo nowych klientów wśród milenialsów i z-tek, którzy zrobią wszystko by móc spędzić dodatkowe parę chwil na swoim telefonie. Tak. FSD pozwala już korzystać
Natomiast myślę, że najnowsze Full Self Driving Tesli znajdzie mnóstwo nowych klientów wśród milenialsów i z-tek, którzy zrobią wszystko by móc spędzić dodatkowe parę chwil na swoim telefonie. Tak. FSD pozwala już korzystać

źródło: comment_K4Us5WC2Cq8XomKhd3vF1bfu9xoEuJd5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
mogę się nią pobawić i może wgrałbym tam androida jakimś magicznym sposobem? Albo chociaż wp 10
Gdyby nie anulowali projektu astoria to może coś by z tego było.
@BattlefieldCounterstrike:
źródło: comment_6wn1sInqByJTFE9mhdkjxAgdqr5bcsCN.jpg
Pobierzwy gurwy z Redmond zniszczyliście mi marzenia o dobrym systemie operacyjnym
@Inglouriousbasterd: @BattlefieldCounterstrike: Najlepsze podsumowanie WP xD
WP jest genialny, naprawdę uważam, że na żadnym innym systemie nie funkcjonowało mi się tak dobrze i wygodnie jak na nim, ale wybór spośród apek pozostawia wiele do życzenia. Teraz po powrocie na Androida i wejściu do sklepu, poczułam się jak dziecko, które pierwszy raz widzi całą alejkę ze słodyczami xD
źródło: comment_Tq0ySoippj66nI2xL7v725aGa2AdHJbm.jpg
Pobierz@Zielony34: To prawda, potwierdzam, Lumia 735 była w posiadaniu, ale jednak tam się nic nie działo, wiec do dzwonienia, pisania i neta wystarcza w zupełności i nie zawodzi.
@BattlefieldCounterstrike: dokładnie xD jak w androidzie z 80 apkami uruchomisz CatLoga to przez 4 sekundy n--------i z 1000 linii xD
@Zielony34 to była prawda do czasu, jak na rynku powszechne były szroty z 1gb ram (lub mniej), z powolną pamięcią wewnętrzną, a sam Android nie miał trima i innych optymalizacji.
Od kiedy pojawił się lolipop i tanie telefony z 2gb, ram to windows stracił rację bytu i tyle.