Aktywne Wpisy
Absolutorium +5
Szukam motocykla na pierwsze moto.
Założenia: Ma to być 1000ccm i dość agresywna sportowa charakterystyka.
Którą opcje byście wybrali z litrów?
Budżet 30k
#motoryzacja #motocykle #pytanie
Założenia: Ma to być 1000ccm i dość agresywna sportowa charakterystyka.
Którą opcje byście wybrali z litrów?
Budżet 30k
#motoryzacja #motocykle #pytanie
Który dostarczy najwięcej wrażeń?
- Yamaha R1 30.7% (179)
- Honda CBR 14.0% (82)
- Kawasaki Ninja 25.7% (150)
- Suzuki GSX-R 14.9% (87)
- Inna ciekawa propozycja kom. proszę 14.7% (86)
senes +2
Co jest gorsze, ciągle kłótnia czy milczenie i ciche dni? #psychologia #zwiazki
Były sapioseksualne zanim to było modne
Zbyt duże okulary (tzw. problem glasses)
Guwnokierunek na UW
(dwa powyższe uważają jednocześnie za główne atrybuty osoby inteligentnej)
Hłasko, Żulczyk, Bukowski i inne #!$%@? (u mniej ambitnych "Pokolenie Ikea")
Naburmuszona mina
Taco Hemingway
Na FB lajkują "Nie czytasz? Nie idę z Tobą do łóżka" i Volantification
W profilu na FB/tinderze/innym portalu coś w stylu pic rel
...a pochodna drugiego rzędu to je #!$%@? przerasta xD
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tinder #badoo #byloaledobre
@nacpanazielonka: Z drugiej strony, jakby nie było tych bucy to nie byłoby ajfona na którym można by wpisywać różne bzdury na tindera. Nie byłoby tindera, nie byłoby internetu, radia, elektryczności... Natomiast gdyby nie było takich polonistów to nie byłoby zbiorów prac magisterskich w których autor przez 65 stron masturbuje się myślą o Mickiewiczu. ( ͡°(
Ale wiesz, że ten hiszpański thriller, co go ostatnio widziałaś, zrobili humaniści, a nie kuce z polibudy?
takie studia powinny być odpłatne
@PoProstuOna: Tłumaczę co? Niechęć do pseudointelektualistek? Jeśli do tej pory zawsze spotykałem się z dziewczynami na wysokim poziomie intelektualnym (zarówno jeśli chodzi o koleżeństwo, jak i związki), to czymś naturalnym jest, że czuję niechęć do tych, które za fasadą wymienionych w moim wpisie rzeczy kryją mierność.
'Jeśli do tej pory zawsze spotykałem się z dziewczynami na wysokim poziomie intelektualnym'
I z tym wszystkim przychodzisz na wyzyny intelektualne mirko :) Oj dajze spokoj.
Dorabianie dodatkowych słów do mojego zdania na temat moich obserwacji i opinii, że powinni ograniczyć kierunki humanistyczne w stosunku do np. medycyny.... XD Pozdro xD
Komentarz usunięty przez autora
Uważam, że osoby, które kończą medycynę w czołówce swojego rocznika albo zdobywają różne wyróżnienia w dziedzinie, którą się zajmują (czy to ścisłej czy humanistycznej), reprezentują wysoki poziom intelektualny. Możesz oczywiście uważać inaczej, ciekawy jestem jak Ty to definiujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na mirko też jest zresztą sporo inteligentnych ludzi. Widać to chociażby po wypowiedziach
Ty tak zawsze kiedy nie kumasz skrotow myslowych?
Ja, ja i ja? Myślę o ludziach, którzy potrzebują pomocy medycznej, bo walczą z rakiem a leku nie ma. Myślę o ludziach, którym nogę zmiażdżyło i chcieliby znowu czuć i chodzić tak jak kiedyś. Myślę o chorobach genetycznych,
Co dorabiam? Gdybyś więcej czytała, być może nauczyłabyś się znaczenia słów.
Po prostu próbuję Ci pokazać, że społeczeństwo jest systemem naczyń połączonych. Kuce potrzebują humanistów, humaniści kuców.
Rozumiem, że są zależności, ale cały czas wypowiadam się pod kątem procentowym. Za dużo humanistów, za mało ścisłowców.
Wyjeżdżasz mi tu z jakimś pięknym słownictwem, a ja piszę o precyzji w posługiwaniu się językiem (naturalnym). EOT, nie chce mi się gadać z zaczadzoną neofitką.
@Siaa: Jeśli już szukasz analogii, to te kryminały i fantasy, które czytają kuce z polibudy, to raczej takie dodawanie pisemne liczb dwucyfrowych, a nie całki i pochodne. Humanom zdarza się dodawać pisemnie.
Masz jakiekolwiek badania na ten temat czy po prostu tak sobie piszesz, by poprzeć swoje niczym nie udowodnione tezy?
Wszyscy tacy zdolni w dziedzinach humanistycznych? O, to ciekawe. A jak mój znajomy potrzebował tłumaczeń dziesiątek ważnych dokumentów