Aktywne Wpisy
SmutnoMi +3
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

@mlodybog_11: podłączyć do telefonu przez przejściówkę OTG pendrive jakiś, zgrać film na pendrive, pendrive przełożyć do PS4. Ale nadal nie rozwiązuje to problemu napisów na ps4 ;)
Poza tym po co PS4, podłącz telefon wprost do TV przez przewód MHL hdmi, a na telefonie jakieś Kodi rozwiąże wszystkie problemy z napisami ...
Choć na rootowanym telefonie np S5 dawało się emulować dowolne urządzenie usb przez manipulację w driverach telefonu (np usb-storage-cdrom wirtualny, udający czytnik CD z plikiem .ISO jako wsadzona płyta) to jest to trochę większa kombinacja niż to warte
Nie po to sony ma pierdylion DRMów i patentów, by sony pictures nie piracić, byś ty sobie teraz z telefonu film obejrzał ;)
Pocieszę cię - xbox one jest tak samo ułomny. Nawet działanie klawiatury jest ułomne (działają, klawiatury microsoftu, ale nie działają na nich skróty klawiaturowe - klawisze multimedialne, itp) a obecność przeglądarki internetowej edge z wyświetlanym kursorem
@mlodybog_11: w tej kwestii ps4 też jest niesamowicie ułomne. Jeszcze mi się nie udało żeby odpalić film z napisami. Korzystam z netflixa na konsoli, a jak mam coś innego to mam podpiętego peceta od telewizor, innego wygodniejszego rozwiązania nie znalazłem.
@mlodybog_11
Na PS4 bez problemu odtwarzacz video łyka serwer dlna z napisami. Ja na linuxie używam Universal Media Server i bangla ( ͡° ͜ʖ ͡°)