Aktywne Wpisy
askey +388
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +442
źródło: 1000087794
Pobierz

potrzebuje pomocy. Uczę się #react + expressJS + MongoDB. Jade takim tutorialem
https://medium.com/@bryantheastronaut/react-getting-started-the-mern-stack-tutorial-feat-es6-de1a2886be50
Wróciełem do niego po czasie i mam 2 problemy.
1. Komunikaty w konsoli serwera - nodemon - mówiące, że coś tam z mongoDB już wyszło z użycia itd. (mało ważnem podejrzewam że jak prześledzę linki z opisu to do tego dojede.)
2. Ważaniejsze. Nie działa update i delete. Wydaje mi się, że dlatego, że źle deklaruje id posta. Da się to też zauważyć np w przypadku postowania nowego komenta. KOnsola przeglądarki wyrzuca, że każdy post powinein mieć unique key.
W przypadku delete i update po prostu nie wie, kóry post ma edytować bo nie rozwiązuje ID. Pomocy, bo mi skończyły się pomysły.
Tutaj udostępniam git repo
https://github.com/zboinek/commentbox
odaplenie npm dev start też nie działa. Trzeba odpalać 2 osobne cmd jeden dla reacta jeden dla server js
#webdev #javascript
no wiele mi to mówi, może pokaż te logi xd
więc server bedzie nasłuchiwał z wartości APIPORT z pliku .env albo 3001,
sam plik .env trzyma tak zwane environment variables, trzymasz go w głównym folderze projektu i dodajesz do gitignore, by nie dane np username i password do bazy nie wycieklo publicznie, plik jest ignorowany, a jego