Wpis z mikrobloga

https://www.futbin.com/18/squad/2924788

Zerkniecie proszę kogo wymienić w składzie. Budżet 100k na ps4. Rozczarowany jestem najbardziej if Marcosem Alonso chyba ma za mało pace i De bruyne chyba dlatego, że to najdroższy mój piłkarz i spodziewałem się większej różnicy niż zrobił, ale najbardziej #!$%@? mnie gra w obronie i zastanawiam się czy wina to van dijka. Zadowolony jestem najbardziej z sif mooya i Valencii. #fut #fifa18
  • 5
  • Odpowiedz
@Luckysi: tak jam mowi przedmowca sif younga wyglada super. Bailly, valencia i bego maja szacun w spolecznosci. Za van djika moze daj azpiliquete lub davida luiza? Obroncom daj koniecznie styl gry cien. Najtaniej kupowac od razu ze stylem
  • Odpowiedz
Van Dijk ma high ratio w attacking, dlatego często wychodzi do przodu i zostawia dziurę, trzeba go pilnować, gdyby miał medium jak bailly to byłoby to combo idealne

przy okazji was zapytam o swój skład, to pierwszy mój sezon z fifą i dopiero poznaję szczegóły, style gry wbiłem trochę na przypał, jakich zawodników wymienilibyście w pierwszej kolejności? trochę słabo gra mi się Dembele na prawym atk, jest za słaby fizycznie, nie potrafię
s.....i - Van Dijk ma high ratio w attacking, dlatego często wychodzi do przodu i zos...

źródło: comment_xzSFoa39vHcaKq4ZNo2yEzv2Tab4pqKr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz