Aktywne Wpisy

Sejmita +77

tesknilam_ +36
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to

Stworzyłem projekt oparty w NetBeans z użyciem PrimeFaces, JavaDB, Glassfish 4.1.1 oraz JavaEE 8. Mam do poprawy następujące rzeczy:
1. Poprawne stworzenie faktury nie jest możliwe - nie wpisuje mi nic do tabeli "klient" i nie mogę przypisać faktury do usługi...
2. Ustawić autonumerowanie na pola ID (nie mam pojęcia jak to zrobić w netbeans)...
3. Wybór z comboboxa powinien być bardziej czytelny.
https://github.com/yamciayamcia/projektt
Da ktoś radę pomóc? Stawiam dużą flaszkę...
Pomijam, że nie znam jsf, korzystanie z jakiegoś typu projektu netbeans oznacza, że bardzo mocno przywiązujesz się do konkretnego ide. Tego też nie znam.
katalogi build, dist i być może nbproject, a także Proj.7z nie powinny być w repozytorium. W zasadzie na poziomie katalogu głównego powinny być src, web i ewentualnie nbprojects i build.xml. Gdyby ode mnie to zależało, nie korzystałbym