Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joolekk: Chyba każdy by tak zrobił, na prawdę lubię starszych ludzi, każdy ma swoją historię i każdy ma coś ciekawego do opowiedzenia, z tym że niektórzy o niczym nie mówią, bo Hej! Jestem starszy, dawaj mi wszystko bo jestem stary i mogę to mieć...

@atoms: Najpierw czytać! :P
  • Odpowiedz
@KornixPL: prawdopodobnie mocniejszy i sprawny sprzęt można czasem znaleźć na elektrośmieciach.
Przy mnie ktoś wywalał desktopa dellowskiego C2D @2500Mhz z 4GB ramu i dyskiem 120gb; przygarnąłem i po przeglądzie i reinstalce oraz uzupełnieniu o monitor z domowego składziku dałem starszej ciotce.
  • Odpowiedz
@miki4ever: jak siedzi w sklepie i ma mniej klientów (co napisal) to czy naprawi komputer bo dobro człowiek czy będzie oglądał śmieszne koty na wykopie to i tak nic nie zarobi...
  • Odpowiedz
@Akira: czyli jego czas nie jest nic wart?

Mógł tez w tym czasie się dokształcać itd., co spowoduje wzrost jego wartości i zarobków.

Np. ja latam tylko biznesem, bo wiem, ze mój czas jest tyle wart, ze muszę być w dobrej formie fizycznej po przylocie. Tu podobna zasada.
  • Odpowiedz
@KornixPL: fajna historia, ale błagam nie próbuj na siłę bawić się językiem, bo Ci to nie wychodzisz bardzo. Sprawia wrazenie, jakbyś się męczył używając metafor itp.
  • Odpowiedz