Wpis z mikrobloga

@desensitization: To jest przecież cytat z książki, masz źródło na koniec "Pokolenie Ikea" xD a tak na serio to jest właśnie współczesne społeczeństwo: tanie błazeństwo i naśmiewanie się z innych.
  • Odpowiedz
@desensitization: Na świecie jest przeszło 7 mld ludzi i wielu z nich uważa się za główne go bohatera opowieści i wyjątkową istotę. To już samo w sobie jest dość komiczne.
Dodajmy do tego narrację / namowy współczesnego społeczeństwa; o dzieleniu się w Intenecie wszystkim (crowdsourcing), o tym że jesteś taki wyjątkowy i możesz wszystko, jednak wciąż potrzebujesz nowych rzeczy by się uśmiechać.
Udawanie lowelasa to nie jest przy tym wszystkim
  • Odpowiedz
@desensitization: Dałbym tysiąc plusów jakbym mógł xD Te wszystkie OCZAMI GENTLEMANA Z INTYMNEGO POKOLENIA IKEAblablabla co ciągle p------ą to samo to jest rak straszliwy z przerzutami. P--------e tekst o tym co powinien PRAWDZIWY,podkreślam PRAWDZIWY facet. Potem coś o tym,że związek to nie lajki i fotki na insta,potem coś o kwiatach,PIEPRZENIU na blacie albo szybkim numerku w windzie,rozmowie blablabla i tak w kółko a głupie cipy sie jarają xD
  • Odpowiedz
@panna_aparatka: Już słysze huk pękających dup białorycerzy i księżniczek jakby ktoś prowadził profil z takimi wpisami xD UUU JAK TO SZOWINIZM DZIEWCZYNA NIE MUSI ROBIC TAKICH RZECZY KOBIETA TO NIE PRZEDMIOT A TAKI FACET TO CO WNOSI DO ZWIONSKU?????/
  • Odpowiedz
opisał jakąś totalną oczywistość wynikającą z instynktów, jakimi obdarzyła nas natura już dawno, w jakiś wykwintny sposób

@desensitization:
Bluzgi, rzucanie mięsem i historie niczym wodzirej imprezy, który po kilku głębszych p---------ł 1/3 wydarzeń, a połowę dorobił w swojej głowie. Chłopie, tak wykwintnie to ja ci mogę na Wykopie pisać xD. To jest zwykła naparzanka dla szarej masy ludzi, którzy jarają się na myśl, że mogą w książce przeczytać przekleństwo.
  • Odpowiedz
@desensitization: Teksty pisane pod kobiety, aby te mogły powiedzieć "gdzie są Ci mężczyźni, którzy zrobią wszystko dla mnie a ja będę tylko leżeć i pachnieć?". Bardziej jednostronnego podejścia chyba nie ma.
  • Odpowiedz
@desensitization: A ja powiem tak: owszem, są tacy faceci. Niewielki procent, ale są. Mężczyźni z tego gatunku nie spotykają się jednak z niemającymi nic do zaoferowania księżniczami, tylko z wartościowymi kobietami, które coś sobą reprezentują.

• Odpowiedz