Wpis z mikrobloga

@desensitization: kobiety lubia facetow ktorzy maja w------e i robia swoje, maja potencjal na bycie kims, swoje cele i swoje wlasne zdanie, a jak jakiejs ksiezniczce sie nie podoba to jej problem. Ja znalazlem kobiete zycia i mi jest bardzo przyjemnie. Co to jest pokolenie ikea?
  • Odpowiedz
@desensitization: I o co wam Wykopki chodzi? Przecież ten tekst to 100% RiGCzu. Opisuje zamożnego faceta który potrafi zachować się jak dżentelmen z klasą. Faceci lecą na wygląd a kobiety na facetów którzy dadzą im poczucie bezpieczeństwa a taki silny dominujący mężczyzna z tego opisu jest takim facetem. Wiecie, istnieje dość wyraźna granica miedzy betabankomatem który jest na usługi kobiety a facetem który wie, że jego kobieta nie jest tak
  • Odpowiedz
@desensitization: Skąpstwo bab najbardziej mnie szokowało na studiach. Nikt nie miał kasy, człowiek budżet 100zł tygodniowo na przeżycie... ona ci proponuje wyjśćie gdzieś, a potem oczekuje, że zapłacisz. Jasne, jest poniedziałek, jak najbardziej mogę wydać 100zł na kino i żarcie dla ciebie. Potem 6 dni będę w--------ł gunwo
  • Odpowiedz