Aktywne Wpisy
abc3 +120
CzlowiekMagnetowid +290
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jeździ ktoś takim cudem ? Kupilibyście ponownie ? Jakie koszty utrzymania ?
W kwietniu będziemy 3 potomek, przy naszym domu konieczne jest 4x4 więc oprócz Volvo zostaje tylko Pajero, Land Cruiser i ew. Sheran w opcji na cztery buty.. Toyota i Mitsubishi to straszne kobyły a Volvo dość zgrabne, lepiej wyposażone i ogólnie podoba mi się najbardziej.
#motoryzacja #volvo
Hm dzięki za to ML przypatrzę się. Masz jakieś doświadczenie odnośnie użytkowania ?
ML jest za maly dla 7 osob - wersje z fotelami za tylna kanapa to takie na sile 5 + 2.
Bardzo dobre samochody. Pierwsza generacja ML ( 163 ) rdzewiala.
Mechanicznie wszystkie bardzo dobre, solidne i dobrze
Rozważałeś Fiata Freemont 4x4?
Jest dobry diesel 2.0 170 KM albo duża benzyna pod gaz.
Patrzyłeś na Mazdę CX9? 2012 rok to mniej - więcej 70k, duża niewysilona benzyna z wtryskiem pośrednim, bez diesli
#pdk