Aktywne Wpisy

Emdeka +17
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?

Phallusimpudicus +473

To niezła pyta.pl Jaok i reszta ekipy... po prostu żałosne i jeszcze to ama z tym człowiekiem, które było tydzień temu: https://www.wykop.pl/link/4053553/pytaj-pyte-czyli-ama-z-jaokiem/
#pytapl #bijo
A już nazywanie pyty per propisowska to naprawdę trzeba mieć dużo złej woli i widzieć rzeczywistość w krzywym zwierciadle.
Moze lazil za nimi ale robil to samo co robia oni laza za ludzmi i w-------a wszystkich dookola slusznie czy nie, nie wiem ale ktos zastosowal