Aktywne Wpisy

Goronco +14
Gadam i piszę sobie z babką od paru tygodni, a w przypływie nieuzasadnionego entuzjazmu postanowiłem zaryzykowac i wyszło jak zawsze (╯︵╰,)
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #

xPekka +482
Oj komuś opinie w mapach lecą w dół xD
#dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacjamezczyzn

https://etherscan.io/
Kto potrafi wytłumaczyć ? Ta sieć padła bo zwiększyły się tranzakcie o jakieś 10 % ? https://etherscan.io/
O co tu chodzi ? Czy ta kryptowaluta ma jakieś szanse jeszcze skoro tak się sypie ? Niektóry czekają już 4 dni na przelew. Rozumiem 5x 10x dłużej ale nie 4 dni .
Myślałem, że chciałeś dać link do swojej transakcji, która utknęła. Link do explorera blockchaina nie ma sensu.
Nikt się z tego powodu nie cieszy, ale przynajmniej w przeciwieństwie do btc deweloperzy przyznają że to problem i pracują nad zwiększeniem przepustowości.
Natomiast problem z iloscia transakcji jest ciut bardziej zlozony. Liczy sie nie tylko ilosc transakcji ale tez ile cykli maszyny wirtualne onej wymagaja. Zawolanie metody smart contractu kosztuje duzo wiecej niz przeslanie waluty.
Dlatego stosunkowo niewielki ilosc nowych transakcji przypchala siec. Znajomy to policzyl i np w pewnym momencie kotki stanowily 17% wszystkich transakcji ale za to
Ciekawe też co taki paraliż zrobił giełdzie.Bo gdzieś na fb bitbay wyczytałem że naruszył stabilność portfeli. Czy jakoś tak. Dla mnie jako laika to całkowicie podważa wiarygodność tej waluty i giełdy.
Z gielda to sam jestem ciekawy na czym polega problem ze nie moga poprostu podniesc ceny za transakcje.
A jezeli chodzi o samo ETH to nie spieszylbym sie z takimi mocnymi stwierdzeniami ze "spalone" :)
Jezeli rozpatrywalbys ethereum tylko jako nosnik wartosci czyli czysta alternatywe dla BTC to w tej chwili ciagnie 4 razy wiecej transakcji przy wielokrotnie nizszej cenie za operacje.
W momencie gdy zaczynasz myslec o tym do