Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zabrakło mojej intencji o zdrówko dla mnie maluszka, którego mam w brzuchu, a jesteśmy jeszcze w szpitalu, jest szansa na wyjście jutro!
Moja modlitwa na dziś już za chwilę.
  • Odpowiedz
@dendrofag: Przede wszystkim chciałbym serdecznie podziękować wszystkim modlącym się, szczególnie pani Beacie - ostatnio miałem wątpliwości co do sensu modlitwy w moich intencjach, tak mi się kiepsko sprawy układały, ale dziś nadzieje na poprawę życia wróciły - Dziękuję bardzo! ʕʔ
I ponownie proszę o modlitwę w intencji rozwoju pewnej znajomości oraz znalezienie prawdziwej i wzajemnej miłości ʕʔ
  • Odpowiedz
@dendrofag: O wsparcie dla mojego znajomego i jego rodziny w walce z nowotworem i o siłę w walce z cierpieniem. O opiekę nad moimi najbliższymi, o pomoc w wyjściu z kłopotów życiowych dla mnie
  • Odpowiedz
@dendrofag: proszę o zdrowie oraz błogosławieństwo dla mnie i rodziny, o siłę w rozwiązywaniu problemów, pomyślność, spokój, prawdziwą miłość, a także o powodzenie na studiach. Dziękuję za dotychczasowe łaski. :)
  • Odpowiedz
O pokój na świecie, siły i zdrowie dla tych najbiedniejszych i pokrzywdzonych. Za wszelkie dotychczasowe łaski serdeczne Bóg zapłać
  • Odpowiedz