Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#jedzenie #paragonygrozy #gastronomia
źródło: 1000073299
PobierzDorzuć jeszcze różnicę w cenach hurtowych produktów przed i po, stawki podatków, ceny energii, cenę paliwa, wysokość płacy minimalnej, kwotę składki do ZUSu, porównaj wysokość obrotu i dopiero wtedy ci wyjdzie, jak bardzo "polskie gastro" podniosło marże.
Dasz radę czy to już za dużo zmiennych, żeby ustalić prawdę?
źródło: 2019
Pobierz1.) Bardzo drogo
2.) Malo smaczne, czuc tanioche a cena jak za premium.
3.) Brzydze sie bo nieraz widzialem jaki tam syf, brud, najtansze skaldniki itp sprawy
Dobrze robisz.
Zdecydowanie lepiej niż OP, który woli narzekać i oczerniać, bez podstawowego policzenia co i jak.
Jako klienci głosujemy portfelem i to załatwia sprawę.
źródło: image
PobierzTo klienci przesuwają tę granicę godząc się na takie ceny. Tylko głupi by nie podnosił.
Skutek pompowania płacy minimalnej.
¯_(ツ)_/¯
A a-ekonomiczne TUMANY będą nadal bredzić o tym że wzrost płacy minimalnej nie przekłada się na inflację
(ಠ‸ಠ) (-‸ლ)
@velmar: Można jednocześnie narzekać i głosować portfelem, co też czynię. Jak to jest, że w załączonym menu z innej wrocławskiej restauracji jednak DA SIĘ serwować śniadanie w normalnej cenie (tak, menu jest aktualne), a nie rżnąć klientów bez opamiętania? Jak oni to policzyli, że przy cenie 13 zł wciąż im się to opłaca? Może nie zrobili "podstawowego policzenia
źródło: 1000073305
Pobierz@zamojski21:
Komentarz z bingo wykopka