Wpis z mikrobloga

• 3
@Tosiek14 o w identycznym kubku pije yerbe gdy u rodziców jestem.
Niby prawdziwe ale testowałem różne alternatywne naczynia i najlepiej wypadały normalne matera z tykwy, ceramiki i palo santo ze względu na kształt. Np w szklance zwezajacej się ku dołowi było strasznie słabo, bo woda ciepła nie chciała się mieszać z ostygnieta z dolu, co w tykwie nie jest problemem. Kubek o pionowych ściankach ujdzie ale efekt też nie ten sam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tosiek14 ile tego się sypie żeby pobudziło? Ja testuje przez zaparzanie w zaparzaczu do herbaty i ciągle mi mało. Ale z reguły jestem mało czuły na kofeinę.
  • Odpowiedz
  • 0
@VinexUs jeszcze nie mam tej tygwy i bombilli, spróbuję zorganizować.
A powiedz jeszcze, jak walniesz taką mocną to serce wali czy raczej nie?
  • Odpowiedz
@KokiX: naczyniem moze byc wszytko nawet kubek w ktorej pijesz kawe z rana, co do bicia serca to tak serce bije znacznie szybciej dlatego ja wole sie delektowac srednio jedno zalenie pije z 2h i nie wchodzi mi tak jak bym mial wypic odrazu
  • Odpowiedz
@ZagLos:
Proszę o link do badań. I nie, nie mówię o "badaniach" przeprowadzonych na 10 nałogowych palaczach. Yerba nie powoduje raka, temperatura napoju w połączeniu z substancjami zawartymi w papierosach już tak. Gorący napój - woda, sok, herbata, kawa, yerba lub cokolwiek innego - rozszerza naczynia krwionośne w jamie ustnej dzięki czemu paląc papierosa do organizmu przechodzi więcej gówna.

Następnym razem zbadaj temat zanim zaczniesz p-------ć bez żadnego sensu.
Nie
  • Odpowiedz