Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +150
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

Nowe DD i fajne zmiany.
- Aklimatyzacja
Jednostki będą mogły aktlimatyzowac się do warunków jeżeli długo na nim przebywają. Dzięki czemu beda dostawaly o połowę mniejsze kary. Aklimatyzacje będzie można przyspieszyć perkami dowódców. No i dodadzą modele 3d dla jednostek - na saharze krótkie spodnie pod Moskwą kożuchy.
- Jednostki Specjalne
Od teraz górska, marines i spadochroniarze będą traktowani jako specjalsi i każdy kraj będzie miał pulę jednostek specjalnych której nie można przekroczyc. Limit to suma wszystkich dywizji specjalnych a nie poszczegolnych formacji. Ponadto dodali 6 nowych technologii dla Special Forces, które dają boosta do ich aklimatyzacji, potem będzie wybór między długą rekrutacją, która da bonusy do obrony i organizacji albo idziemy w szybsze szkolenie kosztem predkosci
Znowu fajne zmiany. Linka do poprzednich nie dam narazie bo na silce jestem.
#hoi4
źródło: comment_q1svoJHV3x1QdIf4NBifpWFMvNXAHvbc.jpg
Pobierz